E-kart team Hub van Doornecollege organiseert sponsorevenement

Het afgelopen schooljaar is voor het E-kart team van het Hub van Doornecollege een ongelooflijk succes geweest, mede dankzij de steun van ouders en sponsoren. Om hen eens even flink in het zonnetje te zetten, organiseerde het team op 29 juni jl. een speciaal evenement.

Tijdens deze dag op de raceway in Venray, passeerden niet alleen de geweldige prestaties van het team de revue (bekroond met de winst van een enorme kampioensbeker!), maar werden ouders en sponsoren ook meegenomen in de ontwikkeling en groei van de teamleden en kregen ze een presentatie over de doorlopende leerlijn elektrische voertuigen van de basisschool naar het MBO.

Oma’s aan kop

Hierna kregen de aanwezigen de unieke kans om zelf een kijkje te nemen in de pitstraat én de nieuwste E-kart te bekijken: de HC3. Deze kart, die ook volledig door leerlingen is ontwikkeld, is nog sneller dan zijn voorganger, de HC2.
Er mocht zelfs gereden worden om de ervaring compleet te maken. Niet alleen sponsoren en ouders grepen deze kans met beide handen aan, er was zelfs een trotse oma die zonder blikken of blozen plaats nam achter het stuur! Al met al was het een geslaagde dag en een mooie afsluiting van het seizoen.