Successeizoen E-Racing Hub van Doornecollege compleet met 3e titel

Afgelopen jaar hebben de leerlingen verschillende wedstrijden gereden in onder meer Nederland, Duitsland en België, verdeeld over 9 weekenden. Ditmaal zijn de inspanningen van het dreamteam bekroond met de titel in Electric Kart Series BENL, waarmee ze hun derde titel op rij binnenhalen!

Tomeloze inzet de sleutel tot succes
Niet alleen in de weekenden stonden de leerlingen paraat om deel uit te maken van het E-Racing Team van het Hub van Doornecollege; ze zetten zich zelfs in buiten schooltijd en in de vakanties, om door te werken aan de E-kart en deze nog verder te perfectioneren. En dat heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de grote successen die het team gedurende het seizoen heeft behaald.
Coureur Nick van den Berg is in geen enkele wedstrijd uitgevallen en zorgde hiermee voor een constant seizoen. Er zijn dan ook meerdere overwinningen behaald, met de mooiste overwinning in Duitsland, waarbij van den Berg 2 heats én de finalerace op zijn naam wist te schrijven.

Treble
Met weer een nieuwe titel op zak, komt er voor de leerlingen een einde aan een heus droomseizoen. Deze treble is een bijzondere prestatie, die tot stand is gekomen door perfect teamwerk. De leerlingen hebben het complete E-kartproject  zelfstandig van begin tot het einde opgepakt, in samenwerking met de sponsoren. Dat dit zou resulteren in maar liefst drie titels, zowel op nationaal, als internationaal niveau, hadden ze aan het begin van het jaar niet kunnen dromen. De officiële prijsuitreiking met bijbehorende beker vindt plaats op 13 januari 2024 in het Belgische Mechelen.

Nieuwe lichting
Deze maand vinden er op het Hub van Doornecollege sollicitatiegesprekken plaats om te bekijken wie volgend jaar het stokje gaan overnemen van dit dreamteam, omdat deze leerlingen in de zomer de school gaan verlaten.

Video: cas-karting.nl, @cas-karting (YouTube), @caskarting (Instagram)