Aanmelden groep 8

De aanmeldingsperiode voor leerjaar 1 is inmiddels verlopen. Heeft u uw kind al aangemeld? Dan heeft u daarvan een bevestigingsmail ontvangen.

Heeft u nog vragen over aanmelden, neem dan contact op met het directiesecretariaat via:
0493-353470  of
aanmelding@ivo-deurne.nl

Tijdpad na aanmelding brugklas:

Medio mei 2024 – Brieven over plaatsing: Medio mei worden de brieven over de definitieve plaatsing verstuurd.
12 juni 2024 – Kennismakingsmiddag: Een middag voor alle brugklassers om kennis te maken met toekomstige klasgenoten en mentor.

Niet eens met de plaatsing bij IVO Deurne? Je kunt een bezwaar indienen bij de rector. Ben je het niet eens met je schooladvies, praat dan met iemand van je basisschool.

Toelatingsbeleid

Als het totaal aantal leerlingen voor schooljaar 2024-2025 groter is dan de maximale capaciteit van onze gebouwen worden de toelatingsregels van toepassing. Ons toelatingsbeleid is hieronder na te lezen:

Aanmelden zij-instromers

U kunt uw kind voor leerjaar 2 of hoger aanmelden via onderstaand formulier.
Aanmeldingen voor het schooljaar 2024-2025 zijn voor een aantal leerjaren en profielen onder voorbehoud, aangezien sommige deelscholen van IVO Deurne het maximaal aantal leerlingen hebben bereikt. Bij elke aanmelding wordt de situatie opnieuw beoordeeld. Zodra de plaatsingscommissie een besluit heeft genomen over de plaatsing van uw kind ontvangt u daarvan bericht.

Heeft u nog vragen over aanmelden, neem dan contact op met het directiesecretariaat via:
0493-353470  of
aanmelding@ivo-deurne.nl