Nieuwbouw Sprongcollege en Alfrinkcollege feestelijk geopend

Leerlingen, docenten en medewerkers Bedrijfsvoering mogen al sinds na de carnavalsvakantie genieten van het authentieke, nieuwe schoolgebouw van het Sprongcollege en Alfrinkcollege, maar op donderdag 29 augustus vond de feestelijke officiële opening plaats.

Leerlingen in de hoofdrol
Vanaf 15:00 uur werden genodigden –  waaronder collega’s van andere scholen in de regio, bouwpartners, afgevaardigden van de gemeente Deurne en buurtbewoners – welkom geheten door trotse leerlingen en de schoolband.

De verschillende speeches van Tom Oomen (wethouder gemeente Deurne), Yvonne Kops (Raad van Bestuur OMO) en Fleur Cerini (waarnemend rector IVO Deurne) werden speels afgewisseld met intermezzo’s van de talentvolle jongleergroep Hebbes, die al sinds jaar en dag verbonden is met de deelscholen van IVO Deurne.

Na het officiële gedeelte was het dan eindelijk zover; leerlingen van het Sprongcollege en Alfrinkcollege mochten samen met Willem Bierings met een druk op de knop het innovatieve nieuwe gebouw openen, waarna het glas geheven werd met alle gasten. Daarna was er volop gelegenheid om de scholen van binnen en buiten te bewonderen.