Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud  |  Webprint Portal       
Cambridge English for Schools
Keuzegids
Keuzegids Topschool VWO
Peellandcollege - Nieuws

GESLAAGDEN CAMBRIDGE ENGLISH

Geplaatst op 20 september 2017
 

Voor de zomervakantie hebben onze leerlingen in Eindhoven examen gedaan. Ze hebben de uitslag in de vakantie gekregen. Alle 39 leerlingen die examen hebben gedaan, zijn geslaagd. Van harte proficiat allemaal!

Lees verder

DHR. KREMERS 50 JAAR PEELLANDCOLLEGE

Geplaatst op 11 september 2017
 
Op 1 augustus 2017 is dhr. Kremers 50 jaar verbonden aan het Peellandcollege. Hij is 47 jaar docent aardrijkskunde geweest en nu al weer 3 jaar vrijwilliger. Als vrijwilliger begeleidt hij individueel leerlingen in hun leerproces, vooral op het gebied van planning en structuur. Uit handen van kerngroepleider dhr. Geboers heeft hij bloemen gekregen en een kleurige (wandel)pet met daarop “50 jaar Peellandcollege”. Uiteraard is hem eeuwige roem verleend voor al zijn verdiensten voor het Peellandcollege. 

WE ZIJN WEER BEGONNEN!

Geplaatst op 5 september 2017
 

Het schooljaar is voor alle leerlingen nu echt aan de gang. Vorige week stond in het teken van kennismaken met elkaar, de mentor en het schoolgebouw. De brugklassers op het Peellandcollege hadden een gevarieerd programma: er waren sportieve activiteiten op het schoolplein en in de sportaccommodatie. In de lokalen maakten ze o.a. een planschrift, hadden kringgesprekken en verkeerslessen en ze namen hun chromebook in ontvangst. Ook gingen ze zwemmen. Een mooi begin!

Lees verder

PUBLIEKSPRIJS DEURNE‘S GOT TALENT 2017

Geplaatst op 31 augustus 2017
 
27 augustus 2017 tijdens de Nacht van het Witte doek was ook de finale van de talentenwedstrijd ‘Deurne’s Got Talent’. Tijdens de finale kwam er een grote diversiteit aan acts voorbij variërend van dans, jongleren, muziek en zang. Onze jongste jongleurs onder leiding van Rinus Pecht: Daan uit 2 havo, Mart uit 3 havo, Joost, Nino, Tijn, Daan, en Max uit 2 vwo hebben de publieksprijs gewonnen. Hartelijk gefeliciteerd met dit geweldige resultaat!

VEEL SUCCES!

Geplaatst op 28 augustus 2017
 

Het nieuwe schooljaar is van start. Veel leerlingen volgen deze week eerst het introductieprogramma, waarna volgende week voor hen de lessen beginnen. Andere leerlingen mogen direct al “in de boeken”. Iedereen een heel fijn en succesvol schooljaar toegewenst! Een speciaal welkom aan alle nieuwe leerlingen; we hopen dat jullie je snel thuis voelen!
 


WEGENS VAKANTIE GESLOTEN

Geplaatst op 18 juli 2017
 
De leerlingen van onze instelling hebben zomervakantie. Ook onze medewerkers genieten van hun welverdiende rust. Onze deelscholen zijn niet bereikbaar van woensdag 19 juli tot en met dinsdag 22 augustus 2017. Tijdens de zomervakantie is ook Magister voor ouders en leerlingen gesloten. In noodgevallen kunt u ons via mailadres rom@ivo-deurne.nl bereiken. Voor alle andere zaken staan wij u na de zomervakantie graag te woord. Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!

HUB VAN DOORNEPRIJS 2017 UITGEREIKT!

Geplaatst op 10 juli 2017
 

Op donderdag 6 en vrijdag 7 juli 2017 hebben alle geslaagden op Havo en Vwo hun diploma in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze feestelijke avonden werden ook de genomineerden voor de Hub van Doorneprijs 2017 in het zonnetje gezet. Leerlingen die tijdens hun schoolloopbaan, naast goede schoolprestaties, een bijzondere prestatie hebben neergezet komen voor nominatie in aanmerking.

Klik hier voor de foto's van de diploma-uitreiking.

Lees verder

GESLAAGDEN!

Geplaatst op 3 juli 2017
 
De vlag mag uit! 93% van onze Havo-leerlingen is geslaagd. 9 Leerlingen hebben zelfs cum laude behaald. Op het Vwo heeft 91% van de leerlingen het felbegeerde diploma behaald, waavan 2 cum laude. Van harte proficiat allemaal!
Klik hier voor de namen van al onze geslaagden.

SVENFAIR; EEN ENORM SUCCES!

Geplaatst op 29 juni 2017
 

Svenfair; een enorm succes!
26 juni 2017 was de Svenfair een groot succes. Bijna alle 150 veilingkavels zijn geveild. Wonderlijke biedingen waar soms de waarde van het item ruim overboden werd en soms iemand met een ‘koopje’ naar huis kon. Op het buitenterrein was gezellige bedrijvigheid, de jiu jitsu demonstratie maakte indruk, bij de shuttle run werd stiekem toch heel wat sponsorgeld neergeteld en in het spooklokaal zijn meer dan 150 mensen op avontuur geweest. Alle inspanningen hebben tot een super resultaat geleid.

Lees verder

INZAMELING BIJ SPEL ZONDER GRENZEN

Geplaatst op 27 juni 2017
 

In het weekend van 24 en 25 juni 2017 hebben ongeveer 40 leerlingen van het Peellandcollege en het Hub van Doornecollege geld ingezameld voor Svenfair en Stichting Het Vergeten Kind op Spel Zonder Grenzen in Asten. De leerlingen waren spelbegeleiding of hielpen mee achter de bar. In totaal leverde de inspanningen van onze leerlingen respectievelijk 700 euro op voor Svenfair en 1400 euro voor Stichting Het Vergeten Kind.


Alle berichten weergeven