Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud       
Cambridge English for Schools
Keuzegids
Keuzegids Topschool VWO
Peellandcollege - Nieuws

TROPENROOSTER MAANDAG 29 MEI

Geplaatst op 29 mei 2017
 
Vanwege de te verwachten hitte vervallen vandaag, 29 mei, de lessen na het vijfde lesuur. LET WEL OP: de geplande rekentoets 4 Havo gaat gewoon door (lokaal is gekoeld).

EINDEXAMENS VAN START: SUCCES!

Geplaatst op 12 mei 2017
 
Woensdag 10 mei 2017 was de start van het Centraal Schriftelijk Eindexamen voor onze leerlingen op het Peellandcollege Allemaal heel veel succes toegewenst!!

OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 11 mei 2017
 

Op dinsdag 11 april 2017 hebben de voorrondes voor Olympic Moves voor de onderdelen veldvoetbal jongens en korfbal plaatsgevonden. Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland, waaraan ruim 300 middelbare scholen deelnemen. Olympic Moves wordt ieder jaar afgesloten met The School Final in en rondom het Olympisch Stadion.

Lees verder

LEERLINGEN UIT KLAS 3V DRAGEN GEDICHTEN VOOR TIJDENS DODENHERDENKING.

Geplaatst op 10 mei 2017
 

Op 4 mei 2017 hebben Isa Leesberg en Isa van Lieshout uit 3va een hele mooie bijdrage geleverd aan de dodenherdenking in de Sint-Willibrorduskerk te Deurne. Het was een indrukwekkende viering voor jong en oud met als thema  'Persoonlijke verhalen', waar de voorgedragen teksten van Isa en Isa heel goed bij pasten. Isa van Lieshout had zelf een gedicht geschreven voor de gelegenheid.

Lees verder

MEIVAKANTIE!

Geplaatst op 21 april 2017
 
De leerlingen van onze Instelling hebben vrij van maandag 24 april 2017 tot en met vrijdag 5 mei 2017. Voor noodgevallen kunt u ons tijdens de meivakantie bereiken via mailadres rom@ivo-deurne.nl.  Voor alle andere zaken staan wij u graag na de vakantie te woord.

UITDELEN SCHOOLFRUIT VERLENGD

Geplaatst op 13 april 2017
 
Dit schooljaar is aan alle 1e en 2e jaars leerlingen van alle deelscholen van IVO-Deurne 20 weken lang 3 porties schoolfruit per week uitgedeeld. Het geleverde schoolfruit is een initiatief van de Europese Unie. Deze week zou het de laatste week zijn dat dit fruit geleverd wordt. IVO-Deurne vindt het belangrijk dat de leerlingen gezond zijn en wil op meerdere manieren investeren in de gezondheid van de leerlingen. Daarom zorgen wij zelf dat er tot het einde van het schooljaar nog 1x per week fruit aan de leerlingen wordt verstrekt. Het schoolfruit is door de leerlingen positief ontvangen.Lees verder

THEATERVOORSTELLING EEN MIDZOMERNACHTSDROOM

Geplaatst op 6 april 2017
 

Op vrijdag 14 april brengt de toneelgroep van het Peellandcollege het stuk 'Een Midzomernachtsdroom' op de planken. Dit jaar spelen we niet in de aula van de school, maar in het Cultuurcentrum in Deurne. Ook is er dit jaar slechts 1 uitvoering.
Kaartjes kosten 4 euro en zijn te reserveren via telefoonnummer 0493-353406.
Aanvang is 20.00 uur, de deuren gaan om 19.30 uur open.

De kaartverkoop is inmiddels gestart en gaat hard. Ben er dus snel bij!


STORING IN MAGISTER APP

Geplaatst op 4 april 2017
 

Op dit moment is er een storing in de Magister App, waardoor in de app niet de juiste agenda te zien is. Leerlingen en ouders dienen daarom de webversie van Magister te raadplegen voor de actuele agenda. Er wordt gewerkt aan een oplossing voor het probleem. Zodra de agenda in de app weer beschikbaar is stellen we jullie op de hoogte. In de Google playstore en de iOs appstore is per direct een nieuwe versie van de Magister-app beschikbaar.


EERSTE REGIOFINALES OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 30 maart 2017
 

Twee teams van IVO-Deurne zijn op 8 maart 2017 naar het badmintontoernooi van Olympic Moves geweest om de eerste regiofinales te spelen.  Ze zijn op de eerste en derde plaats geĆ«indigd. Het winnende team mag naar Amsterdam voor de Nederlandse kampioenschappen. De wedstrijden hockey, voetbal en handbal voor meisjes zijn op 13 maart 2017 gespeeld. Helaas hebben zij geen eerste plaats weten te bemachtigen. Desondanks kunnen ze terugkijken op een gezellige en geslaagde dag.

Lees verder

MUZIKALE AVOND GESLAAGD

Geplaatst op 24 maart 2017
 

Vrijdagavond 17 maart 2017 hebben leerlingen en docenten van het Peellandcollege zich van hun beste muzikale kant laten zien tijdens het Open Muziek Podium. Van brugklas t/m 6 vwo, van klassiek tot hardrock: er was voor ieder wat wils om te zien en horen. Daarnaast schitterden de leerlingen van 5 havo met het vak muziek in hun pakket op het podium voor hun eindexamenconcert, te weten Loes Cornelissen, Nicolas Dekou, Renske Heerkens, Jesse Vousten en Stan Waals. Het was een geslaagde muzikale avond. Op naar OMP 2018! Klik hier voor een sfeerimpressie


Alle berichten weergeven