Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Printportaal       
Cambridge English for Schools
Keuzegids
Keuzegids Topschool VWO
Peellandcollege - Nieuws

HUB VAN DOORNEPRIJS 2018 UITGEREIKT!

Geplaatst op 3 juli 2018
 

Op vrijdag 29 juni en maandag 2 juli jl. hebben alle geslaagden op Havo en Vwo hun diploma in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze feestelijke avonden werden ook de genomineerden voor de Hub van Doorneprijs 2018 in het zonnetje gezet. Leerlingen die tijdens hun schoolloopbaan, naast goede schoolprestaties, een bijzondere prestatie hebben neergezet komen voor nominatie in aanmerking. Genomineerd waren: Saranyu Hanssen, Renske Mennen, Wilke Sanders en de duo’s Fleur Mennen & Tom Jenniskens, Rob Nooijen & Nieke Wijnen en Jeroen Raijmakers & Bart Strijbosch.

Lees verder

ALLE GESLAAGDEN PROFICIAT!

Geplaatst op 2 juli 2018
 
De leerlingen die een herexamen hebben gedaan in het tweede tijdvak hebben ook hun uitslag ontvangen. Uiteindelijk heeft 91% van de leerlingen op Havo het diploma behaald. Op het Atheneum is 97% geslaagd en op het Gymnasium van het Peellandcollege is 100% geslaagd. Bovendien hebben 3 leerlingen op Havo en 7 leerlingen op Vwo hun schoolloopbaan cum laude afgerond. Wij zijn trots op jullie allemaal! Klik hier voor de namenlijst. Van harte proficiat!

MASTERCLASS CHINEES

Geplaatst op 29 juni 2018
 
Vorige week hebben de leerlingen van twee eerstejaars VWO-top klassen de Masterclass Chinees afgesloten. Zij kregen hiervoor een certificaat.Lees verder

AFSCHEID VAN DE SCHOOL

Geplaatst op 21 juni 2018
 

Twee bovenbouwdocenten hebben hun laatste les gegeven en nemen over drie weken definitief afscheid van het Peellandcollege.
Martien Raeven, docent Engels, na 40 jaar werkzaam te zijn geweest voor het Peellandcollege.
Els Gijsen, docent Nederlands, na 12 jaar Peellandcollege.
De schoolleiding en vaksecties hebben in een bijeenkomst in de aula hun enorme waardering uitgesproken voor hun deskundigheid en de manier waarop zij leerlingen al die jaren hebben begeleid op weg naar hun eindexamen.
Zij gaan genieten van hun welverdiende pensioen.

Lees verder

GESLAAGD!

Geplaatst op 14 juni 2018
 

Hoera! De vlag mag uit. Op 13 juni 2018 werd de examenuitslag op het Peellandcollege bekend gemaakt, met veel blije gezichten als resultaat. 

Klik hier voor de namen van alle geslaagden. Van harte proficiat allemaal! We zijn trots op jullie!!


OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 12 juni 2018
 

Vrijdag 8 juni 2018 hebben ongeveer 80 leerlingen van IVO-Deurne deelgenomen aan The School Final van Olympic Moves. Deze Nederlandse kampioenschappen werden gehouden op het (top)sportcomplex van Papendal. De leerlingen hebben deelgenomen aan: streetball, volleybal, veldloop, jumpen en streetdance. Aan deze schoolfinals nemen de beste leerlingen in het land deel. Het niveau lag erg hoog. De deelnemers van Alfrinkcollege, De Sprong, Hub van Doornecollege en Peellandcollege hebben zelfs bij een aantal onderdelen een podiumplek weten te bemachtigen.

Lees verder

EXCURSIE KLAS 1

Geplaatst op 23 mei 2018
 

Op dinsdag 15 mei 2018 zijn alle leerlingen van klas 1 op excursie geweest naar ZooParc Overloon. Elke leerling volgde twee onderdelen op deze dag.  Ronde 1 was een rondleiding en een aantal ‘workshops’ (Meet & Feed) waarbij de leerlingen onder begeleiding van de verzorgers dieren mochten voeren en ze meer te weten kwamen o.a. over de leefwijze van de dieren. In ronde twee  waren de  leerlingen op ‘expeditie’. Hierin hebben zij zelfstandig een aantal opdrachten gemaakt en puzzels opgelost. Het was een geslaagde dag: uitstekend gedrag van onze leerlingen, goede begeleiding en heerlijk weer!


 


EINDEXAMENS VAN START: SUCCES!

Geplaatst op 14 mei 2018
 
Maandag 14 mei 2018 is de start van het Centraal Schriftelijk Eindexamen voor onze leerlingen op het Peellandcollege Allemaal heel veel succes toegewenst!!

DODENHERDENKING 2018 DEURNE

Geplaatst op 7 mei 2018
 

Op 4 mei 2018 was er in de Sint Willibrorduskerk in Deurne een indrukwekkende viering rond het thema 'De verzetsstrijders'. Leerlingen uit klas 3B: Pip Hoonings, Sten Lenssen en Fleur van Bree hebben namens onze school gedichten voorgedragen tijdens deze viering.


GOUDEN SCHOOLKANTINESCHAAL

Geplaatst op 17 april 2018
 

Op dinsdag 17 april jl. ontvingen alle deelscholen van IVO-Deurne een gouden schoolkantineschaal uit handen van schoolkantinebrigadier Linda Hoebink van het Voedingscentrum. Bij IVO-Deurne staat ‘de gezonde en vitale school’ hoog in het vaandel. De uitreiking van de schalen is in dat kader een mooie opsteker.

Lees verder

Alle berichten weergeven