Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud  |  Webprint Portal       
Klik hier voor de schoolregels
loopbaandossier
Hub van Doornecollege - Nieuws

OUDERAVOND LEERJAAR 2

Geplaatst op 15 september 2017
 
Op 18 september 2017 vindt de eerste ouderavond plaats voor de ouders van leerlingen in leerjaar 2. De ouderavond is gesplitst:
van 18.30-19.45 uur, voor de ouders van klas 2A, 2B, 2C, 2D, 2F (klik hier voor de brief)
van 20.00-21.15 uur, voor de ouders van klas 2E, 2G, 2H, 2i, 2J (klik hier voor de brief)
U kunt de brief ook nalezen onder Actueel – Brieven en formulieren op deze webpagina.

TECHNIEKLES LEERLINGEN ALFRINKCOLLEGE

Geplaatst op 11 september 2017
 
Leerlingen uit klas 4D van het Alfrinkcollege zijn vorige week voor het eerst naar het Hub van Doornecollege gekomen om in het komende half jaar de wereld van de techniek beter te leren kennen. Het programma startte met het voorstellen van de drie enthousiaste docenten: de heer Coopmans, de heer Van Heijster en de heer Van Gompel. Zij zullen de leerlingen van het Alfrinkcollege begeleiden bij hun oriëntatie op PIE (Producten, Installeren en Energie), BWI (Bouwen, Wonen en Interieur) en Mobiliteit en Transport. De leerlingen kregen  een rondleiding door de verschillende techniekruimtes. Zij konden niet wachten om aan de slag te gaan.

OUDERAVOND LEERJAAR 3

Geplaatst op 7 september 2017
 
Op 11 september 2017 vindt de eerste ouderavond plaats voor de ouders van leerlingen in leerjaar 3. De brief is al eerder aan alle leerlingen toegezonden. U kunt de brief ook nalezen onder Actueel – Brieven en formulieren op deze webpagina of klik hier.

OUDERAVOND LEERJAAR 1

Geplaatst op 6 september 2017
 

Op 6 september 2017 vindt de eerste ouderavond plaats voor de ouders van leerlingen in leerjaar 1. De brief is al eerder aan alle leerlingen toegezonden. U kunt de brief ook nalezen onder Actueel - Brieven en formulieren op deze webpagina of klik hier.

Lees verder

INTRODUCTIEWEEK BRUGKLASSERS

Geplaatst op 5 september 2017
 

Van dinsdag 29 augustus tot en met vrijdag 1 september zijn alle leerlingen van het Hub van Doornecollege gestart met een introductieweek. De activiteiten stonden in het teken van kennismaken met elkaar en de mentor, positieve groepsvorming en het opstarten van het nieuwe schooljaar. Natuurlijk stonden er voor de nieuwe brugklassers ook volop introductie-activiteiten op het programma. Ze hadden o.a. een speurtocht door de school en een sportdag. Een goede start is gemaakt. 

Lees verder

VEEL SUCCES!

Geplaatst op 28 augustus 2017
 

Het nieuwe schooljaar is van start. Veel leerlingen volgen deze week eerst het introductieprogramma, waarna volgende week voor hen de lessen beginnen. Andere leerlingen mogen direct al “in de boeken”. Iedereen een heel fijn en succesvol schooljaar toegewenst! Een speciaal welkom aan alle nieuwe leerlingen; we hopen dat jullie je snel thuis voelen!
 


WEGENS VAKANTIE GESLOTEN

Geplaatst op 18 juli 2017
 
De leerlingen van onze instelling hebben zomervakantie. Ook onze medewerkers genieten van hun welverdiende rust. Onze deelscholen zijn niet bereikbaar van woensdag 19 juli tot en met dinsdag 22 augustus 2017. Tijdens de zomervakantie is ook Magister voor ouders en leerlingen gesloten. In noodgevallen kunt u ons via mailadres rom@ivo-deurne.nl bereiken. Voor alle andere zaken staan wij u na de zomervakantie graag te woord. Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!

HUB’S SUMMER FESTIVAL ZEER GESLAAGD

Geplaatst op 10 juli 2017
 

Er is een geweldig eindbedrag binnengehaald : € 6.986,23
De 2e editie van Hub’s Summer Festival was 5 juli 2017. Het doel van dit evenement was geld ophalen voor het goede doel. Dit jaar werd gekozen voor de stichting ‘het vergeten kind’. Het was een veelzijdig festival. Zo was er een grote variatie aan producten die door leerlingen waren gemaakt zoals vogelvoederhuisjes, kralen, beschilderde plankjes enz. Er waren ook diverse kramen waar wat lekkers te koop was. Een band en een dj zorgden samen voor de muzikale ondersteuning. De jumpers van IVO-Deurne gaven enkele keren een fenomenale show en de sponsorlooprenners bleven gedreven rennen voor het goede doel. Aan het eind van de middag werd het eindbedrag bekend gemaakt. Klik hier voor een sfeerimpressie.


HUB VAN DOORNEPRIJS 2017 UITGEREIKT!

Geplaatst op 10 juli 2017
 

Op woensdag 28 en donderdag 29 juni 2017 hebben alle geslaagden op het Hub van Doornecollege hun diploma in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze feestelijke avonden werden ook de genomineerden voor de Hub van Doorneprijs 2017 in het zonnetje gezet. Leerlingen die tijdens hun schoolloopbaan, naast goede schoolprestaties, een bijzondere prestatie hebben neergezet komen voor nominatie in aanmerking.

Genomineerd waren: Britt Boerenkamp, Livvy van den Eijnden, Wesley Goossens, Mandy van der Kammen, Storm Martens en  Iris Munsters. Genomineerden voor de techniekprijs waren Mike Kerkhof en Harm Manders.

Mandy van der Kammen en Storm Martens zijn uitgeroepen als winnaar van de Hub van Doorneprijs 2017. 
Mike Kerkhof won de techniekprijs 2017. Van harte proficiat allemaal!


Zie hieronder de foto's van de genomineerden van de Hub van Doorneprijs en de techniekprijs 2017
op het Hub van Doornecollege.

Lees verder

GOEDE SCORES BIJ EINDEXAMEN!

Geplaatst op 3 juli 2017
 

De vlag mag uit!  Bij de basisberoepsgerichte leerweg is 99% van onze leerlingen geslaagd, waarvan 2 leerlingen cum laude. Bij de kaderberoepsgerichte leerweg is 94% geslaagd, waarvan 1 leerling cum laude. Van harte proficiat allemaal!
Klik hier voor de namen van alle geslaagden.


Alle berichten weergeven