Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud       
Klik hier voor de schoolregels
loopbaandossier
Hub van Doornecollege - Nieuws

TROPENROOSTER MAANDAG 29 MEI

Geplaatst op 29 mei 2017
 
Vanwege de te verwachten hitte vervallen vandaag, 29 mei, de lessen na het vijfde lesuur. LET WEL OP: de geplande rekentoets 3 Vmbo gaat gewoon door (lokaal is gekoeld).

OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 12 mei 2017
 

Op dinsdag 11 april 2017 hebben de voorrondes voor Olympic Moves voor de onderdelen veldvoetbal jongens en korfbal plaatsgevonden. Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland, waaraan ruim 300 middelbare scholen deelnemen. Olympic Moves wordt ieder jaar afgesloten met The School Final in en rondom het Olympisch Stadion.

Lees verder

MEIVAKANTIE!

Geplaatst op 21 april 2017
 
De leerlingen van onze Instelling hebben vrij van maandag 24 april 2017 tot en met vrijdag 5 mei 2017. Voor noodgevallen kunt u ons tijdens de meivakantie bereiken via mailadres rom@ivo-deurne.nl.  Voor alle andere zaken staan wij u graag na de vakantie te woord.

START BEELDSCHERMEXAMENS

Geplaatst op 14 april 2017
 

Op dinsdag 18 april a.s. starten voor een aantal leerlingen van het Hub van Doornecollege de beeldschermexamens. Wij wensen hen heel veel succes!


UITDELEN SCHOOLFRUIT VERLENGD

Geplaatst op 13 april 2017
 

Dit schooljaar is aan alle 1e en 2e jaars leerlingen van alle deelscholen van IVO-Deurne 20 weken lang 3 porties schoolfruit per week uitgedeeld. Het geleverde schoolfruit is een initiatief van de Europese Unie. Deze week zou het de laatste week zijn dat dit fruit geleverd wordt. IVO-Deurne vindt het belangrijk dat de leerlingen gezond zijn en wil op meerdere manieren investeren in de gezondheid van de leerlingen. Daarom zorgen wij zelf dat er tot het einde van het schooljaar nog 1x per week fruit aan de leerlingen wordt verstrekt. Het schoolfruit is door de leerlingen positief ontvangen.

Lees verder

PROJECT ‘MAAK ‘T IN DE TECHNIEK’

Geplaatst op 11 april 2017
 

Op dinsdag 28 maart 2017 kreeg het Hub van Doornecollege bezoek van  leerlingen van basisschool De Kleine Kapitein uit Bakel. In het kader van het project ‘maak het in de techniek!’ bezochten de leerlingen eerst Knapen Trailers in Deurne, waar ze een interessante rondleiding kregen. Na een lunch op het Hub van Doornecollege kregen de leerlingen een rondleiding door de school. Het project ‘maak het in de techniek!’ is bedoeld om het werken in de techniek meer bekendheid te geven bij kinderen. Lees hieronder hoe de leerlingen de dag ervaren hebben.

Lees verder

STORING IN MAGISTER APP

Geplaatst op 4 april 2017
 

Op dit moment is er een storing in de Magister App, waardoor in de app niet de juiste agenda te zien is. Leerlingen en ouders dienen daarom de webversie van Magister te raadplegen voor de actuele agenda. Er wordt gewerkt aan een oplossing voor het probleem. Zodra de agenda in de app weer beschikbaar is stellen we jullie op de hoogte. In de Google playstore en de iOs appstore is per direct een nieuwe versie van de Magister-app beschikbaar.


EERSTE REGIOFINALES OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Twee teams van IVO-Deurne zijn op 8 maart 2017 naar het badmintontoernooi van Olympic Moves geweest om de eerste regiofinales te spelen.  Ze zijn op de eerste en derde plaats geëindigd. Het winnende team mag naar Amsterdam voor de Nederlandse kampioenschappen. De wedstrijden hockey, voetbal en handbal voor meisjes zijn op 13 maart 2017 gespeeld. Helaas hebben zij geen eerste plaats weten te bemachtigen. Desondanks kunnen ze terugkijken op een gezellige en geslaagde dag.Lees verder

BANKJE VOOR BEWONERS WELLENSHOF

Geplaatst op 28 maart 2017
 

Op donderdag 23 maart 2017 hebben Ruben en Willem, leerlingen uit leerjaar 3 van het Hub van Doornecollege, een zelfgemaakte bank geplaatst voor de bewoners van de Wellenshof in Liessel. Deze opdracht was een onderdeel van een leerproject voor leerlingen uit leerjaar 3 Bouwen, Wonen en Interieur van het Hub van Doornecollege. De leerlingen maakten ook twaalf zitbanken voor op het schoolplein. De Wellenshof is een Zorgbooglocatie bestaande uit vier groepswoningen voor kleinschalig wonen en vijftien zorgappartementen. Veel belangstellende bewoners kwamen kijken toen de bank geplaatst werd.
Foto: Weekblad voor Deurne/Frans Klaus


‘MAAK ’T IN DE TECHNIEK!’

Geplaatst op 17 maart 2017
 

Op dinsdag 7 maart 2017 kreeg het Hub van Doornecollege bezoek van  leerlingen van basisschool De Klimboom uit De Rips. In het kader van het project ‘maak het in de techniek!’ bezochten de leerlingen eerst een aantal technische bedrijven, waar ze een interessante rondleiding kregen. Na een lunch op het Hub van Doornecollege mochten de leerlingen, met hulp van een docent techniek, in groepjes hun eigen vrachtwagen in elkaar zetten. Het project ‘maak het in de techniek!’ is bedoeld om het werken in de techniek meer bekendheid te geven bij kinderen. 

Lees verder

Alle berichten weergeven