Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Printportaal       
Klik hier voor de schoolregels
loopbaandossier
Hub van Doornecollege - Nieuws

ALLE GESLAAGDEN PROFICIAT!

Geplaatst op 2 juli 2018
 
De leerlingen die een herexamen hebben gedaan in het tweede tijdvak hebben ook hun uitslag ontvangen. Zowel op de basisberoepsgerichte leerweg als op de kaderberoepsgerichte leerweg is 97% van onze examenkandidaten. Bovendien hebben 6 leerlingen hun schoolloopbaan cum laude afgerond. Wij zijn trots op jullie allemaal! Klik hier voor de namenlijst. Van harte proficiat!

HUB’S SUMMER FESTIVAL ZEER GESLAAGD

Geplaatst op 29 juni 2018
 
Op woensdag 27 juni jl. vond de derde editie van Hub’s Summer Festival voor het goede doel plaats. Dit jaar gaat de opbrengst - het fantastische bedrag van € 7.238,85 - naar drie stichtingen: ‘Sports For Children’, ‘Jibb’, en ‘De Speuldries’. Het was een veelzijdig festival met een fantastische sfeer: de leerlingen verkochten allerlei leuke en lekkere spullen, elke klas rende maar liefst 30 km of ze deden 100 pushups. Daarvoor hadden de leerlingen sponsors gezocht.
Lees verder

HUB VAN DOORNEPRIJS 2018 UITGEREIKT!

Geplaatst op 28 juni 2018
 

Op maandag 25  en dinsdag 26 juni jl. hebben alle geslaagden op het Hub van Doornecollege hun diploma in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze feestelijke avonden werden ook de genomineerden voor de Hub van Doorneprijs 2018 in het zonnetje gezet. Leerlingen die tijdens hun schoolloopbaan, naast goede schoolprestaties, een bijzondere prestatie hebben neergezet komen voor nominatie in aanmerking. Genomineerd waren: Daan van den Brink, Joshua Francisco Garcia, Amber Gerritse, Lieke Hebben, Silvie Manders en Mart Peeters. Genomineerd voor de techniekprijs waren François Janssen en Sander Kampers.

Lees verder

CHEQUE 2.000 EURO GOEDE DOELEN ACTIE

Geplaatst op 27 juni 2018
 

Een grote groep leerlingen van onze instelling heeft meegeholpen bij Spel zonder Grenzen, 23 en 24 juni 2018 in Asten. Door hun deelname hebben de leerlingen invulling gegeven aan hun maatschappelijke stage én er is geld ingezameld voor de goede doelenactie op het Hub van Doornecollege (Hub’s summer festival). Er is 2.000 euro ingezameld. Ook verschillende leerlingen van het Peellandcollege hebben geholpen bij het evenement. Na afloop werd de cheque namens de leerlingen in ontvangst genomen door docente Jolien Grondhuis (zie foto).


HUB’S SUMMER FESTIVAL

Geplaatst op 25 juni 2018
 
Het Hub van Doornecollege organiseert op 27 juni 2018 een zomerfestival voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor drie stichtingen: ‘Sports For Children’, ‘Jibb’, en ‘De Speuldries’. De gebeurtenis is op het buitenterrein van de school en begint om 15.00 en duurt tot 19.00 uur. Deze middag zijn er bij de vele kraampjes zelfgemaakte lekkernijen en leuke spulletjes te koop. Ook is er een sponsorloop. Er is live muziek en een DJ. We hopen veel ouders, familieleden en buurtgenoten te mogen verwelkomen.

GESLAAGD!

Geplaatst op 14 juni 2018
 
Op 13 juni 2018 kregen alle examenkandidaten op het Hub van Doornecollege de uitslag. Veel blije gezichten. De vlag mag uit! We zijn trots op jullie!!
Klik hier voor de namen van alle geslaagden. Van harte proficiat allemaal!

OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 12 juni 2018
 

Vrijdag 8 juni 2018 hebben ongeveer 80 leerlingen van IVO-Deurne deelgenomen aan The School Final van Olympic Moves. Deze Nederlandse kampioenschappen werden gehouden op het (top)sportcomplex van Papendal. De leerlingen hebben deelgenomen aan: streetball, volleybal, veldloop, jumpen en streetdance. Aan deze schoolfinals nemen de beste leerlingen in het land deel. Het niveau lag erg hoog. De deelnemers van Alfrinkcollege, De Sprong, Hub van Doornecollege en Peellandcollege hebben zelfs bij een aantal onderdelen een podiumplek weten te bemachtigen.

Lees verder

GESLAAGD GALABAL

Geplaatst op 11 juni 2018
 
De eindexamenleerlingen van het Hub van Doornecollege sloten op donderdagavond 7 juni 2018 het schooljaar af met het traditionele galabal in The Ocean. De leerlingen waren in stijl gekleed en werden door hun mentoren ontvangen op de rode loper voor het gemeentehuis op de Markt in Deurne. De feestelijke stoet trok veel publiek. Klik hier voor de foto's. 

LONDENREIS 2018

Geplaatst op 8 juni 2018
 
Vorige week was het dan eindelijk zover, de Londenreis. Vanuit het Hub van Doornecollege vertrokken 119 leerlingen en 8 docenten naar Londen. In de wijk Morden verbleven de leerlingen bij gastgezinnen. De leerlingen hebben een bezoek gebracht aan het Naturalis History Museum, het British Museum en de musical Wicked. Ook hebben de leerlingen een treasurehunt door Londen gedaan met een spontaan bezoek aan de Suprême Court. De leerlingen en de docenten kijken terug op een geslaagde reis.

GALABAL 2018

Geplaatst op 4 juni 2018
 
Donderdagavond 7 juni 2018 vindt het galabal plaats voor de examenleerlingen van het Hub van Doornecollege. Net als vorig jaar wordt het gala gevierd in The Ocean. De aankomst van de leerlingen is een heel spektakel. Leerlingen laten zich in de mooiste voertuigen naar het gala vervoeren waar ze in stijl worden ontvangen op de Markt in Deurne. Wilt u komen kijken? Het begint om 19.30 uur.

Alle berichten weergeven