Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud  |  Webprint Portal       
De Sprong - Nieuws

SCHOOLJAAR GESTART

Geplaatst op 5 september 2017
 

Het schooljaar is voor alle leerlingen nu echt aan de gang. De week van 29 augustus t/m 1 september stond in het teken van kennismaken met elkaar, met de mentor en met de school. Vooral voor de brugklassers was alles natuurlijk nieuw. Zij hebben in groepjes een fotospeurtocht door de wijk gemaakt en ze zijn naar een trampolinepark geweest. Ook hebben ze de benodigde schoolspullen meegekregen en zijn de schoolregels en afspraken besproken. Een goed begin is gemaakt.

Lees verder

VEEL SUCCES!

Geplaatst op 28 augustus 2017
 

Het nieuwe schooljaar is van start. Veel leerlingen volgen deze week eerst het introductieprogramma, waarna volgende week voor hen de lessen beginnen. Andere leerlingen mogen direct al “in de boeken”. Iedereen een heel fijn en succesvol schooljaar toegewenst! Een speciaal welkom aan alle nieuwe leerlingen; we hopen dat jullie je snel thuis voelen!
 


WEGENS VAKANTIE GESLOTEN

Geplaatst op 18 juli 2017
 
De leerlingen van onze instelling hebben zomervakantie. Ook onze medewerkers genieten van hun welverdiende rust. Onze deelscholen zijn niet bereikbaar van woensdag 19 juli tot en met dinsdag 22 augustus 2017. Tijdens de zomervakantie is ook Magister voor ouders en leerlingen gesloten. In noodgevallen kunt u ons via mailadres rom@ivo-deurne.nl bereiken. Voor alle andere zaken staan wij u na de zomervakantie graag te woord. Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!

HUB VAN DOORNEPRIJS 2017 UITGEREIKT!

Geplaatst op 10 juli 2017
 

Op dinsdag 4 juli 2017 is er op De Sprong afscheid genomen van alle schoolverlaters. Tijdens deze feestelijke middag werden ook de genomineerden van de Hub van Doorneprijs 2017 in het zonnetje gezet. Leerlingen die tijdens hun schoolloopbaan, naast goede schoolprestaties, een bijzondere prestatie hebben neergezet komen voor nominatie in aanmerking. Genomineerd waren: Pieter-Jan Kivits, Lucio Lau en Tryphena Wallé. Pieter-Jan Kivits is uitgeroepen als winnaar van de Hub van Doorneprijs 2017 op De Sprong. Van harte proficiat! Klik hier voor de foto's van de certificaat uitreiking

Lees verder

PROFICIAT VOOR ALLE SCHOOLVERLATERS!

Geplaatst op 15 juni 2017
 
Klik hier voor de namen van de schoolverlaters die De Sprong met een getuigschrift gaan verlaten. Van harte proficiat allemaal!

CULTUURDAG

Geplaatst op 6 juni 2017
 

30 mei 2017 hebben de leerlingen van De Sprong een cultuurdag gehad. Deze dag wordt extra aandacht besteed aan kunst, muziek en cultuur.  De leerlingen hebben diverse workshops gevolgd zoals het beschilderen van etagères, cup cakes versieren, muziek met grote trommels, groene spelen een bootcamp ect. Een leuke en diverse dag die afgesloten werd met een heerlijke lunch in de aula. Klik hier voor een impressie van de cultuurdag.


KENNISMAKINGSMIDDAG NIEUWE BRUGKLASSERS

Geplaatst op 30 mei 2017
 

Woensdagmiddag 7 juni a.s. nodigen we alle aankomende brugklassers uit op hun nieuwe school. Deze middag start de kennismaking om 14.00 uur. Er is o.a. uitleg over de start van het schooljaar. De middag eindigt om 16.00 uur. Voor meer informatie over de kennismakingsmiddag bij De Sprong klik hier.

Van harte welkom allemaal en veel succes!


EINDEXAMENS VAN START: SUCCES!

Geplaatst op 15 mei 2017
 
Een aantal leerlingen van De Sprong neemt op dinsdag 16 en donderdag 18 mei a.s. deel aan de IVIO-examens.
Allemaal heel veel succes toegewenst!!

GESLAAGD VOOR LASEXAMEN

Geplaatst op 9 mei 2017
 
20 april 2017 is het MAG-lasexamen op De Sprong geweest. MAG-lassen is beter bekend onder de naam CO2-lassen. Vier leerlingen hebben de afgelopen maanden naar dit examen toegewerkt. Alle vier zijn ze geslaagd voor het praktijkexamen. In de meivakantie kwam de uitslag van het theorie-examen, ook dat is door alle kandidaten behaald. We kijken samen terug op een leerzame periode met een grandioos resultaat. Tim, Lowieke, Daan en Daan: van harte gefeliciteerd!

MEIVAKANTIE!

Geplaatst op 21 april 2017
 
De leerlingen van onze Instelling hebben vrij van maandag 24 april 2017 tot en met vrijdag 5 mei 2017. Voor noodgevallen kunt u ons tijdens de meivakantie bereiken via mailadres rom@ivo-deurne.nl.  Voor alle andere zaken staan wij u graag na de vakantie te woord.

Alle berichten weergeven