Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Cool  |  Printportaal       
Alfrinkcollege - Nieuws

GESLAAGD

Geplaatst op 13 februari 2019
 
Alle leerlingen uit leerjaar 4 zijn geslaagd voor de rekentoets. Gemiddeld scoorden ze een 8. 20 leerlingen maakten de rekentoets zelfs op het hoogste niveau (havo). Van harte gefeliciteerd allemaal!

BEROEPENMARKT GOED BEZOCHT

Geplaatst op 18 januari 2019
 
Ruim 1500 leerlingen en ouders hebben donderdag 17 januari jl. de scholen- en beroepenmarkt bezocht op het Hub van Doornecollege. Meer dan 150 voorlichters van o.a. diverse MBO-opleidingen waren aanwezig om te laten zien wat zij te bieden hebben. Leerlingen van leerjaar 2, 3 en 4 van het Alfrink- en het Hub van Doornecollege en hun ouders hebben veel vragen aan voorlichters en opleidingsfunctionarissen kunnen stellen. Kortom, een geslaagde avond.


BEROEPENAVOND

Geplaatst op 14 januari 2019
 
Op donderdagavond 17 januari 2019 vindt op het Hub van Doornecollege de beroepenmarkt plaats. Alle leerlingen van het Alfrinkcollege en het Hub van Doornecollege van leerjaar 2 en 3 worden verwacht. Voor leerlingen van leerjaar 4 is de avond vrijblijvend. Ouders zijn ook van harte welkom. De leerlingen krijgen tijdens deze avond informatie over vervolgstudies en verschillende beroepen. Voorlichters van o.a. verschillende MBO-scholen zijn aanwezig om te laten zien wat zij te bieden hebben na het VMBO. De aanvangstijd voor leerjaar 2 is 18.30 uur en voor leerjaar 3 en 4 om 19.30 uur. Parkeren kan bij: sporthal De Peelhorst (Sint Jozefstraat 70), parkeerterrein SJVV (Vloeieindsedreef 14), of Alfrinkcollege (Burg. Roefslaan 11). Klik hier voor de uitnodiging.

KERSTVAKANTIE!

Geplaatst op 21 december 2018
 

De leerlingen van onze instelling hebben kerstvakantie van maandag 24 december 2018 tot en met vrijdag 4 januari 2019. Voor noodgevallen klik hier. Voor alle andere zaken staan wij u graag na de vakantie te woord. We wensen iedereen een fijne vakantie!


VOORBEREIDING KERSTMARKT

Geplaatst op 7 december 2018
 
Op donderdag 20 december 2018 vindt de traditionele kerstmarkt voor het goede doel plaats op het Alfrinkcollege. De markt duurt van 18.30 uur tot 21.00 uur. De voorbereidingen binnen en buiten de lessen zijn al in volle gang. Tijdens de kerstmarkt verkopen de leerlingen uit leerjaar 1 t/m 4 zelfgemaakte producten en de leerlingen dagen bezoekers uit voor een leuke (kerst) activiteit. Dit jaar is er voor gekozen geld in te zamelen voor ‘ORO Het Rijtven’.

EERSTE EN TWEEDE LESUUR VRIJ

Geplaatst op 5 december 2018
 
Vanwege Sinterklaas zijn onze leerlingen op donderdag 6 december het eerste en tweede lesuur vrij. Vanaf 10.00 uur zijn de scholen weer telefonisch bereikbaar.

FRANSE DAG

Geplaatst op 12 november 2018
 
Nous fêtons la francophonie…. op het Alfrinkcollege is 8 november 2018 de dag van de Franse taal gevierd. De aula was versierd, er werden Franse chansons gedraaid en alle leerlingen kregen in de pauze een pain au chocolat (chocoladebroodje) of een pain aux raisins (koffiebroodje). In de les kwam het uitgebreid aan de orde; de leerlingen vonden het très cool

FIETSENCONTROLE

Geplaatst op 30 oktober 2018
 
In de week van 5 november 2018 wordt door Veilig Verkeer Nederland, afdeling Deurne, weer de jaarlijkse fietsenkeuring op onze deelscholen uitgevoerd. Met de donkere maanden in aantocht vinden we het belangrijk dat onze leerlingen veilig en goed verlicht op weg zijn tussen huis en school. Klik hier voor meer informatie.

KOM NAAR DE INFORMATIEAVOND!

Geplaatst op 26 oktober 2018
 
Op 12, 14, 19 en 22 november 2018 houden we onze algemene informatieavonden. Speciaal voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders. Kom kennismaken en volg een proefles! Meld je alvast aan. Heb je bijzondere interesse in de Vwo-Top klas? Kom dan op 13 december 2018 naar de speciale infoavond. Aanmelden kan via de button Groep 8, rechts op deze pagina. Kom je ook?

LONDENREIS

Geplaatst op 25 oktober 2018
 
Een grote groep vierdejaars van het Alfrinkcollege is van 10 t/m 12 oktober 2018 in Londen geweest. Hier is de leerlingen een gevarieerd programma aangeboden. Zo hebben we bijvoorbeeld het Emirates Stadium en de National Gallery bezocht. Verder zijn we in het Lyric Theater naar de musical Thriller geweest en tot slot heeft een aantal leerlingen The Monument beklommen.

Alle berichten weergeven