Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Printportaal       
Alfrinkcollege - Nieuws

KLAS BEKEND VOOR LEERJAAR 3 EN 4

Geplaatst op 10 juli 2018
 
De leerlingen van leerjaar 3 en 4 kunnen vanaf 17 augustus in magister zien in welke klas ze zitten. En dus niet op de website, zoals vermeld in de brief.

HUB VAN DOORNEPRIJS 2018 UITGEREIKT!

Geplaatst op 5 juli 2018
 

Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli 2018 hebben alle geslaagden op het Alfrinkcollege hun diploma in ontvangst mogen nemen. Tijdens de feestelijke avond op 3 juli werden ook de genomineerden voor de Hub van Doorneprijs 2018 in het zonnetje gezet. Leerlingen die tijdens hun schoolloopbaan, naast goede schoolprestaties, een bijzondere prestatie hebben neergezet komen voor nominatie in aanmerking. Genomineerd waren: Julia Mennen, Isabeau Vrolijk en Lotte Wassen.

Lees verder

ALLE GESLAAGDEN PROFICIAT!!

Geplaatst op 2 juli 2018
 
De leerlingen van het tweede tijdvak hebben ook hun uitslag ontvangen. 99% van onze examenkandidaten op het Alfrinkcollege is geslaagd.  Bovendien hebben 2 leerlingen hun schoolloopbaan cum laude afgerond. Wij zijn trots op jullie allemaal! Klik hier voor de namenlijst. Van harte proficiat!

EINDEVENEMENT LOOPBAANORIËNTATIE

Geplaatst op 2 juli 2018
 

Ruim 250 ouders kwamen donderdag 28 juni 2018 bijeen in de aula van het Alfrinkcollege tijdens het eindevenement om de resultaten te bekijken van de ontwikkeling die de leerlingen gemaakt hebben in het kader van Loopbaan Oriëntatie en Begeleiding (LOB). Samen met de 150 3e jaars leerlingen werd het een avond vol inspirerende pitches en volgde een bonte verzameling eindproducten waarin leerlingen hun eigen stage-ervaringen verbeeld hebben. Lees verder


AFSCHEID VAN DE SCHOOL

Geplaatst op 26 juni 2018
 

Docenten Jan van der Heijden en Ad van de Corput nemen na jarenlang verbonden te zijn aan het Alfrinkcollege aan het einde van dit schooljaar afscheid van de school. Het schoolreisje naar de Efteling was een van de laatste activiteiten met de leerlingen. Dank jullie wel voor jullie inzet al die jaren!


GESLAAGD!

Geplaatst op 14 juni 2018
 
Op 13 juni 2018 kregen alle examenkandidaten op het Alfrinkcollege de uitslag. Veel blije gezichten. De vlag mag uit! We zijn trots op jullie!!
Klik hier voor de namen van alle geslaagden. Van harte proficiat allemaal!

OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 12 juni 2018
 

Vrijdag 8 juni 2018 hebben ongeveer 80 leerlingen van IVO-Deurne deelgenomen aan The School Final van Olympic Moves. Deze Nederlandse kampioenschappen werden gehouden op het (top)sportcomplex van Papendal. De leerlingen hebben deelgenomen aan: streetball, volleybal, veldloop, jumpen en streetdance. Aan deze schoolfinals nemen de beste leerlingen in het land deel. Het niveau lag erg hoog. De deelnemers van Alfrinkcollege, De Sprong, Hub van Doornecollege en Peellandcollege hebben zelfs bij een aantal onderdelen een podiumplek weten te bemachtigen.

Lees verder

GALABAL GESLAAGD

Geplaatst op 11 juni 2018
 
Op donderdagavond 7 juni 2018 vond voor de eindexamenleerlingen van het Alfrinkcollege het traditionele galabal plaats. De stoet met bijzondere voertuigen trok weer veel toeschouwers. Zij waren getuige van de feestelijke entree van de leerlingen bij Zalen Van Bussel in Deurne. De leerlingen zagen er piekfijn uit en het was een zeer geslaagde avond. Klik hier voor de foto's.

GALABAL 2018

Geplaatst op 4 juni 2018
 
Op donderdagavond 7 juni 2018 sluiten de vierdejaars leerlingen van het Alfrinkcollege hun schoolcarrière traditioneel af met een groots gala bij Zalen Van Bussel in Deurne. De feestelijk uitgedoste leerlingen verzamelen zich vanaf 19.00 uur met hun soms bijzondere voertuigen op de parkeerplaats bij sporthal De Peelhorst bij het Alfrinkcollege. Om 19.30 uur zet de stoet zich in beweging. Vanaf 19.00 uur is de kruising bij Zalen Van Bussel (Sint Jozefstraat- Jan Vermeerstraat) afgesloten.

EINDEXAMENS VAN START: SUCCES!

Geplaatst op 14 mei 2018
 
Maandag 14 mei 2018 start het Centraal Schriftelijk Eindexamen voor onze leerlingen Vmbo-tg op het Alfrinkcollege. Allemaal heel veel succes toegewenst!!

Alle berichten weergeven