Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Cool  |  Printportaal       
Cambridge English for Schools
IVO-Deurne - Nieuws

Stem mee voor Bas van de Kerkhof!

 

Zes jongeren zijn genomineerd voor de Jacques Vriens Cultuurprijs 2018 in Helmond. Deze jongeren zijn door de jury gekozen op basis van hun creativiteit, uitstekende techniek en talent. We zijn er trots op dat Bas van de Kerkhof, leerling van het Peellandcollege, één van de genomineerden is. Bas maakt deel uit van de Jongleergroep Hebbes van IVO-Deurne. Stem jij ook voor Bas?

Hoe kun je voor de publieksprijs stemmen op jouw favoriet?
- Ga naar @JVCultuurprijs op Facebook en/of Instagram.
- Like het originele bericht van jouw favoriet. (Let op: alleen de likes op het originele bericht worden geteld. Dus zorg dat mensen niet gaan stemmen op gedeelde berichten. Die likes tellen NIET mee voor de einduitslag)
- Je mag zowel op Facebook als Instagram je stem uitbrengen.

Stemmen kan tot 30 september 19.00 uur. De winnaar van de Jacques Vriens Cultuurprijs 2018 wordt bekend gemaakt in het Speelhuis op zaterdag 6 oktober tijdens de Nacht van de Cultuur.

 
"Bas van de Kerkhof is Nederlands kampioen jongleren 2018 met kegels. Met ballen en kegels is hij een schoolvoorbeeld van een artistiek jongleur. Niet het aantal jongleermaterialen en niet het aantal gelukte “catches” zijn het meest bepalend belangrijk. De wijze waarop hij door verrassende lichaamscontacten met onnavolgbare ballen of kegels jongleert, is harmonieus. Bas vernieuwt. Hij bedenkt zelf uitdagende trucs en ontwikkelt al oefenend passende bewegingsoplossingen, die leiden tot nieuwe trucs. Hij verbaast!"

24 september 2018
 
Terug naar het overzicht