Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Cool  |  Printportaal       
Cambridge English for Schools
IVO-Deurne - Nieuws

Vier deelscholen behalen vignet

 

Een feestelijke start van het schooljaar! Al onze vier scholen mochten van de Gezonde School het vignet 'Bewegen en Sport' in ontvangst nemen. Een bijzondere prestatie. 
Samen met Yaniek en Sharon uit klas 1 van De Sprong, onthulde wethouder Marnix Schlosser het vignet. Ook was er een speciale beweegworkshop, waar leerlingen en genodigden enthousiast aan deelnamen. Op de scholen kregen de leerlingen en medewerkers fruit uitgereikt.

Bij De Sprong werd in 2011 al het deelcertificaat 'Voeding' van de Gezonde School behaald. Het is bijzonder dat daar voor alle vier deelscholen dit certificaat voor 'Bewegen en Sport' aan toegevoegd mag worden.

Werken aan gezondheid op school vinden wij belangrijk. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Door deze aanpak zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat en is er aandacht voor persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Het behalen van dit vignet bevestigt deze aanpak.


22 augustus 2018
 
Terug naar het overzicht