Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Cool  |  Printportaal       
Cambridge English for Schools
IVO-Deurne - Nieuws

Peellandcollege presenteert: The Wizz

 
Al enkele maanden is een enthousiaste groep leerlingen en docenten van deelschool Peellandcollege bezig met de voorbereidingen voor weer een fantastische musical die zal worden opgevoerd in de aula van onze school.
Dit jaar wordt de musical ‘The Wizz’ op de planken gebracht. Drie avonden zullen gevuld worden met theaterspel, muziek, zang en dans. Het verhaal gaat over Dorothy, een meisje uit Kansas dat belandt in het Land van Oz en daar vriendschap sluit met Vogelverschrikker, Blikkeman en Leeuw. Samen volgen ze de gele weg naar Smaragdstad, om daar de tovenaar van Oz te ontmoeten. Ondertussen lopen ze de Kraaien en de Vliegende Apen tegen het lijf en wordt er afgerekend met de slechte heks van het westen… Spanning en sensatie gegarandeerd!
Iedereen is welkom! Ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen, vrienden, familie, (oud)collega’s en mensen van buiten school. Wij gaan voor 3 uitverkochte zalen, minder verdienen onze acteurs, geluids- en lichttechnici, grimeurs, dansers en regisseurs niet! In totaal hebben meer dan 80 mensen maandenlang tijd gestoken in deze productie en is er dit jaar een recordaantal kostuums zelf ontworpen en gemaakt. Het resultaat mag er dan ook zijn!
Speeldata van de musical zijn vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 april. Kaartjes kosten 3 euro per stuk (waar vindt u nog een avond lang entertainment voor zo’n klein bedrag?) en zijn vanaf dinsdag 3 april in de pauzes te koop in het kraampje in de aula. Ook telefonisch reserveren is mogelijk, via telefoonnummer: 0493-353406.
Om met de woorden van Dorothy, Vogelverschrikker, Blikkeman en Leeuw te spreken:
“Ga nou maar gewoon!”

3 april 2018
 
Terug naar het overzicht