Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud  |  Webprint Portal       
Cambridge English for Schools
IVO-Deurne - Nieuws

PRINSEN, PRINSESSEN EN VORSTEN VAN IVO-DEURNE

Geplaatst op 9 februari 2018
 

Carnaval komt eraan:
De Sprong DS, Hub van Doornecollege HC, Alfrinkcollege AC en Peellandcollege PC, alle deelscholen hebben jeugd-Prinsen, -Prinsessen of -Vorsten in hun midden. Een geweldige club, ze kijken uit naar de carnavalsdagen (en de vaders en moeders ook!)

Lees verder

GESLAAGDE KIJKDAG

Geplaatst op 6 februari 2018
 
De Kijkdag op zondag 4 februari 2018 is op alle deelscholen erg goed verlopen. Veel ouders en leerlingen uit groep 8 en ook uit groep 7 hebben één of meerdere deelscholen van IVO-Deurne bezocht. Er was veel informatie te krijgen, veel te zien en te ervaren. Voor een sfeerimpressie kunt u kijken bij de deelschool.

KOM NAAR DE KIJKDAG!

Geplaatst op 29 januari 2018
 
Op zondag 4 februari 2018 staan onze deuren open voor alle leerlingen van groep 8 en hun ouders. Kom kijken, kom sfeer proeven! Maak kennis met alle deelscholen van IVO-Deurne.

Je kunt tijdens de kijkdag binnenlopen tussen:
11.00 – 14.00 uur bij het Alfrinkcollege (schakelklas Mavo/Havo, Mavo, Mavo-kansklas)
12-00 - 14.00 uur  bij De Sprong (integratieklas, schakelklas  Vmbo basis/praktijkonderwijs, praktijkonderwijs)
12.00 – 15.00 uur bij het Peellandcollege (Vwo-Topklas, Gymnasium, Atheneum, Havo). Audiotour klik hier.
13.00 - 16.00 uur bij het Hub van Doornecollege (Vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg)
Je bent van harte welkom!

ALFRINKCOLLEGE SUPERSCHOOL VOLGENS ELSEVIER

Geplaatst op 22 januari 2018
 

Het Alfrinkcollege behoort tot de beste scholen in Noord- Brabant. Waar slagen de meeste leerlingen met hoge cijfers voor het centraal examen? Welke scholen tellen weinig zittenblijvers? Voor de zestiende keer vergelijkt Elsevier alle scholen met vwo, havo en vmbo. Per schoolsoort is nagegaan waar leerlingen het beste presteren ten opzichte van andere scholen binnen dezelfde provincie. Op de site van Elsevier kunnen ouders en hun kinderen in groep 8 van de basisschool nagaan welke scholen in hun buurt de beste resultaten behalen. Dat is belangrijke informatie bij het kiezen van een geschikte school. Elsevier baseert zich in het onderzoek op de gegevens van de Onderwijsinspectie. Ook in 2017 behoorde het Alfrinkcollege tot de ‘Beste scholen’ in het onderzoek.


AED CURSUS

Geplaatst op 18 januari 2018
 
Elke week worden 300 Nederlanders getroffen door een hartstilstand. Het kan iedereen overkomen: jong of oud, man of vrouw. De stichting Heart Safe Regio, werkzaam in Deurne en omgeving biedt de mogelijkheid aan leerlingen uit de bovenbouw om opgeleid te worden tot Reanimist en Bediener AED. Meedoen aan deze cursus levert meer burgerhulpverleners op, die in noodsituaties kunnen reanimeren of de AED juist kunnen gebruiken. De cursus is op 5 maart 2018 duurt ongeveer 4 uur en is gratis. Aanmelden kan via de ELO van Magister. Voor informatie ga naar de site van www.heartsaferegio.nl.

NK JONGLEREN

Geplaatst op 8 januari 2018
 
Op zaterdag 6 januari jl. behaalde Bas van de Kerkhof, leerling van het Peellandcollege, de eerste plaats op het Open Nederlands Kampioenschap Jongleren in de afdeling clubs (kegels) en de tweede plaats in de afdeling ballen. Een internationale jury beoordeelde in de Cacaofabriek te Helmond een internationale groep jongleurs. Het publiek zag hoe topsport TOFsport wordt. Bas is een vernieuwende, artistieke en technische jongleur. Bas, van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.

IVO-DEURNE HANDBALTOERNOOI

Geplaatst op 8 januari 2018
 

Op vrijdag 29 december jl. vond in sporthal de Peelhorst in Deurne het jaarlijkse IVO-Deurne handbaltoernooi plaats. Van de 28 deelnemende teams waren er 3 teams van het Hub van Doornecollege, 3 teams van het Alfrinkcollege en 22 teams van het Peellandcollege. Mede dank zij de scheidsrechters Ankie, Janne, Lara, Luc, Max en Meri is het toernooi sportief en in een gezellige sfeer verlopen. Kijk voor de uitslagen onder ‘lees verder’.

Lees verder

KERSTVAKANTIE!

Geplaatst op 22 december 2017
 

De leerlingen van onze Instelling hebben kerstvakantie van maandag 25 december 2017 tot en met vrijdag 5 januari 2018. Voor noodgevallen kunt u ons tijdens de kerstvakantie bereiken via mailadres der@ivo-deurne.nl. Voor alle andere zaken staan wij u graag na de vakantie te woord. We wensen iedereen een fijne vakantie!

Deze kerstkaart is gemaakt door: Amber, Annie, Sendy en Sjoerd uit leerjaar 2 van het Hub van Doornecollege.


HUB'S KERSTGALA 2017

Geplaatst op 20 december 2017
 

Op dinsdag 19 december jl. werd het jaarlijkse Hub’s kerstgala georganiseerd in de plaza van het Hub van Doornecollege. Met een geweldige kerstman en twee leerlingen als DJ was het een grandioos feest. De 'super'organisatie lag in handen van de leerlingenraad.


SMAKELIJKE VERRASSING ALFRINKCOLLEGE

Geplaatst op 20 december 2017
 
Op 20 december werden alle leerlingen en medewerkers van het Alfrinkcollege getrakteerd op lekkere oliebollen. Een smakelijke verrassing van de leerlingenraad aldaar!

Alle berichten weergeven