Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Printportaal       
Cambridge English for Schools
IVO-Deurne - Nieuws

OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 17 mei 2018
 

Nu de regiofinales van Olympic Moves erop zitten, kunnen verschillende teams zich klaar gaan maken voor The School Final welke op 8 juni zal plaatsvinden op Papendal.
Bij de volgende sporten zal gestreden worden om de Nederlandse kampioenschappen: streetball, volleybal, veldloop, jumpen en streetdance.
Heel veel succes!


EINDEXAMENS VAN START: SUCCES!

Geplaatst op 14 mei 2018
 
Maandag 14 mei 2018 start het Centraal Schriftelijk Eindexamen voor onze leerlingen op het Peellandcollege en voor onze leerlingen Vmbo-tg op het Alfrinkcollege. Een aantal leerlingen van De Sprong neemt op 15 en 17 mei a.s. deel aan de IVIO-examens.
Allemaal heel veel succes toegewenst!!
De vierdejaars van het Hub van Doornecollege hebben hun examens verspreid over het schooljaar afgelegd. Zij kunnen bijna genieten van hun welverdiende vakantie.

DODENHERDENKING 2018 DEURNE

Geplaatst op 7 mei 2018
 

Op 4 mei 2018 was er in de Sint Willibrorduskerk in Deurne een indrukwekkende viering rond het thema 'De verzetsstrijders'. Leerlingen van deelschool Peellandcollege uit klas 3B: Pip Hoonings, Sten Lenssen en Fleur van Bree hebben namens onze school gedichten voorgedragen tijdens deze viering.


MEIVAKANTIE!

Geplaatst op 20 april 2018
 
De leerlingen van onze Instelling hebben vrij van maandag 23 april tot en met vrijdag 4 mei 2018. Voor noodgevallen kunt u ons tijdens de meivakantie bereiken via mailadres oee@ivo-deurne.nl.  Voor alle andere zaken staan wij u graag na de vakantie te woord.

GOUDEN SCHOOLKANTINESCHAAL VOOR ALLE DEELSCHOLEN

Geplaatst op 17 april 2018
 

Op dinsdag 17 april jl. ontvingen alle deelscholen van IVO-Deurne een gouden schoolkantineschaal uit handen van schoolkantinebrigadier Linda Hoebink van het Voedingscentrum. Bij IVO-Deurne staat ‘de gezonde en vitale school’ hoog in het vaandel. De uitreiking van de schalen is in dat kader een mooie opsteker.

Lees verder

THE WIZZ MAAKT INDRUK!

Geplaatst op 17 april 2018
 
In het weekend van 13, 14 en 15 april 2018 werd musical The Wizz opgevoerd in de aula van het Peellandcollege. Het was een daverend succes. Drie uitverkochte avonden en een super enthousiast publiek. De leerlingen op het podium waren groots in hun verschillende rollen. Prachtig gewoonweg. Ook de leerlingen ‘op de achtergrond’ hebben vol overgave gewerkt aan grime, rekwisieten, techniek, decor enz. De regisseurs Louisan Peeters, Stijn Hermans en Roland Gijsbers zijn er trots op hoe alle deelnemende leerlingen een hechte groep zijn geworden, elkaar geholpen hebben en er samen voor hebben gezorgd dat er een prachtige musical werd neergezet. Klik hier voor een indruk van dit spektakel.

SVEN KNAPEN

Geplaatst op 16 april 2018
 
Vrijdagavond 13 april 2018 bereikte ons het droevige bericht dat Sven Knapen overleden is. Sven was van 2012-2017 leerling van het Peellandcollege. In 2016 werd duidelijk dat hij een hersentumor had. Na een operatie en nabehandelingen herstelde Sven en vervolgde hij zijn loopbaan op school. Eind vorig schooljaar namen we op school afscheid van Sven met de ‘Svenfair’.  Sven wilde zijn loopbaan vervolgen op het MBO in de richting verpleegkunde. De gezondheid van Sven ging de laatste weken hard achteruit. Helaas moeten we nu afscheid van hem nemen.
Wij wensen zijn ouders, zus en broer, familieleden en vrienden veel sterkte met dit zware verlies. Wij houden zijn vriendelijke lach, optimisme en doorzettingsvermogen warm in onze herinneringen.

KEVIN VAN BREE WINNAAR NK METSELEN

Geplaatst op 16 april 2018
 
De winnaar van de Zilveren Troffel 2018 is Kevin van Bree, leerling van het Hub van Doornecollege. Hij wint het 66e Nederlands Kampioenschap Metselen en mag zich het Beste Metseltalent van 2018 noemen. De finale vond vrijdag 13 april 2018 plaats in het Friese Grou, gemeente Leeuwarden. Kevin ontving de Zilveren Troffel uit handen van burgemeester van Leeuwarden Ferd Crone. Van harte proficiat!!

LEERLINGEN MUZIEK PEELLANDCOLLEGE BEZOEKEN MUZIEKCENTRUM

Geplaatst op 13 april 2018
 
Dinsdag 10 april 2018 zijn leerlingen van het Peellandcollege, met muziek in hun pakket, op excursie geweest naar het muziekcentrum in Eindhoven. De muziekleerlingen van klas 3, 4 en 5 kregen eerst een rondleiding door het gebouw. Tijdens deze rondleiding konden ze al een glimp opvangen van het complete symfonieorkest, Philharmonie Zuid-Nederland, dat aan het repeteren was in de grote zaal.
Daarna was er een Meet & Greet met de orkestinspecteur en een hoornist. De leerlingen mochten allerlei vragen stellen en daarbij op een stoel van een muzikant plaatsnemen, zodat ze even konden ervaren hoe het is om in een orkestopstelling te zitten.
Tot slot waren de leerlingen aanwezig bij de orkestrepetitie, waarbij ze zagen dat de dirigent en strijkinstrumenten flink moeten werken om alles mooi gelijk te laten klinken. Een mooie muzikale ervaring.

OLYMPIC MOVES IS WEER VAN START

Geplaatst op 5 april 2018
 

Olympic Moves, de grootste schoolsportcompetitie van Nederland, is weer begonnen. Dit jaar zal er vanuit IVO-Deurne met ongeveer 200 leerlingen gestreden worden om een plek op de NK te Papendal. Vanuit onze scholen wordt deelgenomen aan de volgende onderdelen:
• Hub van Doornecollege: zaalvoetbal, veldvoetbal en dans, en organiseren het toernooi voor mini-trampoline springen. 
• Alfrinkcollege: zaalvoetbal
• Peellandcollege: veldvoetbal, hockey, streetball, veldloop, volleybal en korfbal. Veel succes allemaal!   


Alle berichten weergeven