Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Cool  |  Printportaal       
Cambridge English for Schools
IVO-Deurne - Nieuws

BAS VOOR DE 2E KEER KAMPIOEN

Geplaatst op 7 januari 2019
 
5 en 6 januari 2019 vond in Dalfsen het 13e Open Nederlandse Kampioenschap Jongleren plaats. Bas van de Kerkhof, leerling 6 vwo van het Peellandcollege, plaatste zich in een internationaal veld als echte nummer 1 en als de beste Nederlandse deelnemer bij het onderdeel kegels. Ook bij de fightnight eindigde Bas als winnaar, terwijl Joppe Aarts uit de tweede klas van het Peellandcollege verdienstelijk als veertiende eindigde. In de afdeling jongleren met ballen eindigde Bas als vierde. Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.
Lees verder

KERSTVAKANTIE!

Geplaatst op 21 december 2018
 

De leerlingen van onze instelling hebben kerstvakantie van maandag 24 december 2018 tot en met vrijdag 4 januari 2019. Voor noodgevallen klik hier. Voor alle andere zaken staan wij u graag na de vakantie te woord. We wensen iedereen een fijne vakantie!


KOM NAAR ONZE KERSTMARKTEN

Geplaatst op 15 december 2018
 
Ook dit jaar is er een kerstmarkt voor het goede doel op deelschool De Sprong en deelschool Alfrinkcollege. De kerstmarkt van deelschool De Sprong is op dinsdag 18 december 2018. Het begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De markt van deelschool Alfrinkcollege is donderdag 20 december 2018. Het begint om 18.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Meer informatie op de webpagina van de deelschool.

DRAAG PAARS OP VRIJDAG 14 DECEMBER

Geplaatst op 12 december 2018
 

Op vrijdag 14 december zal op de vier deelscholen van IVO-Deurne aandacht worden besteed aan Paarse Vrijdag. Paarse vrijdag is een dag waarop scholieren en studenten door het dragen van de kleur paars op school hun solidariteit kunnen tonen met homoseksuelen, biseksuelen, lesbiennes en transgenders. Tijdens de les wordt er deze week extra aandacht besteed aan het onderwerp seksuele diversiteit. Met het actief deelnemen aan Paarse Vrijdag wil IVO-Deurne benadrukken dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn, zich geaccepteerd en veilig moet kunnen voelen. De oproep aan alle leerlingen en docenten: draag vrijdag 14 december iets paars en toon dat voor jou iedereen gelijkwaardig is!


EERSTE EN TWEEDE LESUUR VRIJ

Geplaatst op 5 december 2018
 
Vanwege Sinterklaas zijn onze leerlingen op donderdag 6 december het eerste en tweede lesuur vrij. Vanaf 10.00 uur zijn de scholen weer telefonisch bereikbaar.

DE SPRONG TWEEDE BIJ ONDERWIJSPRIJS

Geplaatst op 30 november 2018
 
Op donderdag 29 november werd de tweejaarlijkse Onderwijsprijs Noord-Brabant uitgereikt. De leerlingen en team van De Sprong sleepten de tweede prijs in de wacht! Bovendien mochten ze de presentatieprijs in ontvangst nemen. De leerlingen van de integratieklas hebben een vlog gemaakt over hun dag op school. Kijk hier de vlog.
Lees verder

MUSICALL IN LIFE: EEN SUCCES!

Geplaatst op 29 november 2018
 
Afgelopen zondag lieten leerlingen van IVO-Deurne hun talenten zien tijdens het concert MusicALL In Life. 
Ruim 400 toeschouwers genoten in de St. Willibrorduskerk van een zeer gevarieerd programma, waarbij leerlingen uitblonken in solozang, combo, koor, techniek, filmbeelden, catering en jongleren. In het twee uur durende programma kwamen de verschillende stadia van het leven voorbij aan de hand van musicalmuziek in grote en kleine bezettingen, afgewisseld met filmbeelden, orgelspel en jongleeracts van Hebbes. 
Lees verder

INFORMATIEAVONDEN DRUK BEZOCHT

Geplaatst op 26 november 2018
 
Op 12, 14, 19 en 22 november 2018 vonden onze algemene informatieavonden plaats voor leerlingen van groep 8 en hun ouders. Na de gezamenlijke ontvangst op het Alfrinkcollege, was er voor onze gasten algemene uitleg en ze bekeken filmpjes over onze deelscholen. Daarna volgden de enthousiaste groep 8-ers een proefles op de gekozen deelschool, terwijl hun ouders verdere informatie kregen. De avonden waren druk bezocht en er was een gezellige sfeer. Onder de button 'groep 8' rechts op deze pagina is o.a. de brochure terug te vinden die de leerlingen tijdens de informatieavonden hebben ontvangen.

START INFORMATIEAVONDEN

Geplaatst op 13 november 2018
 
De eerste informatieavond op 12 november 2018 was een succes. Na de gezamenlijke ontvangst op het Alfrinkcollege was er een algemene uitleg en zijn de nieuwe filmpjes over onze deelscholen bekeken. De enthousiaste groep 8-ers mochten daarna naar een proefles op de gekozen deelschool terwijl de ouders meer informatie kregen. De volgende avonden zijn woensdag 14, maandag 19 en donderdag 22 november. 

FIETSENCONTROLE

Geplaatst op 30 oktober 2018
 
In de week van 5 november 2018 wordt door Veilig Verkeer Nederland, afdeling Deurne, weer de jaarlijkse fietsenkeuring op onze deelscholen uitgevoerd. Met de donkere maanden in aantocht vinden we het belangrijk dat onze leerlingen veilig en goed verlicht op weg zijn tussen huis en school. Klik hier voor meer informatie.

Alle berichten weergeven