Magister  |  Webmail  |  Office365  |  Google Cloud       
Cambridge English for Schools
IVO-Deurne - Nieuws

TROPENROOSTER MAANDAG 29 MEI

Geplaatst op 28 mei 2017
 
Vanwege de te verwachten hitte vervallen vandaag, 29 mei, de lessen na het vijfde lesuur. LET WEL OP: de geplande rekentoetsen 4 Havo en 3 Vmbo gaan gewoon door (lokaal is gekoeld).

DUTCH TECHNOLOGY WEEK

Geplaatst op 19 mei 2017
 

In het kader van de Dutch Technology Week zijn de leerlingen uit klas 3 van het Alfrinkcollege voor het vak Dienstverlening en Producten naar ‘The Night of the Nerds’ geweest op 16 mei 2017. In het Klokgebouw in Eindhoven konden de leerlingen via allerlei praktische workshops aan de slag met techniek en ict. Zelf je muziek mixen, een hologram maken van jezelf, interactieve games spelen, games bouwen en meer te weten komen wat bedrijven als ASML, VDL en andere technische bedrijven precies in huis hebben. Het was een leuke middag waarbij de leerlingen hebben kunnen proeven aan de wereld van techniek en ict. Bekijk hier het filmpje.


OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 12 mei 2017
 

Op dinsdag 11 april 2017 hebben de voorrondes voor Olympic Moves voor de onderdelen veldvoetbal jongens en korfbal plaatsgevonden. Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland, waaraan ruim 300 middelbare scholen deelnemen. Olympic Moves wordt ieder jaar afgesloten met The School Final in en rondom het Olympisch Stadion.

Lees verder

LEERLINGEN UIT KLAS 3V DRAGEN GEDICHTEN VOOR TIJDENS DODENHERDENKING.

Geplaatst op 11 mei 2017
 
Op 4 mei 2017 hebben Isa Leesberg en Isa van Lieshout uit 3va een hele mooie bijdrage geleverd aan de dodenherdenking in de Sint-Willibrorduskerk te Deurne. Het was een indrukwekkende viering voor jong en oud met als thema  'Persoonlijke verhalen', waar de voorgedragen teksten van Isa en Isa heel goed bij pasten. Isa van Lieshout had zelf een gedicht geschreven voor de gelegenheid.Lees verder

EINDEXAMENS VAN START: SUCCES!

Geplaatst op 9 mei 2017
 

Woensdag 10 mei 2017 start het Centraal Schriftelijk Eindexamen voor onze leerlingen op het Peellandcollege en vrijdag 12 mei 2017 voor onze leerlingen Vmbo-tg op het Alfrinkcollege. Een aantal leerlingen van De Sprong neemt op 16 en 18 mei a.s. deel aan de IVIO-examens.


Allemaal heel veel succes toegewenst!!


De vierdejaars van het Hub van Doornecollege hebben hun examens verspreid over het schooljaar afgelegd. Zij kunnen (bijna) genieten van hun welverdiende vakantie.


NK MINITRAMPOLINE SPRINGEN

Geplaatst op 9 mei 2017
 

Op donderdag 20 april 2017 vond in sporthal De Peelhorst de regionale voorronde van het Nederlands kampioenschap minitrampoline springen voor scholieren plaats. Er waren 15 groepen van zeven scholen die streden om een van de vijf plaatsen om mee te mogen naar Amsterdam, waar op 9 juni 2017 The School Final zal plaatsvinden in en om het Olympisch stadion.

Lees verder

MEIVAKANTIE!

Geplaatst op 21 april 2017
 
De leerlingen van onze Instelling hebben vrij van maandag 24 april 2017 tot en met vrijdag 5 mei 2017. Voor noodgevallen kunt u ons tijdens de meivakantie bereiken via mailadres rom@ivo-deurne.nl.  Voor alle andere zaken staan wij u graag na de vakantie te woord.

UITDELEN SCHOOLFRUIT VERLENGD

Geplaatst op 13 april 2017
 
Dit schooljaar is aan alle 1e en 2e jaars leerlingen van alle deelscholen van IVO-Deurne 20 weken lang 3 porties schoolfruit per week uitgedeeld. Het geleverde schoolfruit is een initiatief van de Europese Unie. Deze week zou het de laatste week zijn dat dit fruit geleverd wordt. IVO-Deurne vindt het belangrijk dat de leerlingen gezond zijn en wil op meerdere manieren investeren in de gezondheid van de leerlingen. Daarom zorgen wij zelf dat er tot het einde van het schooljaar nog 1x per week fruit aan de leerlingen wordt verstrekt. Het schoolfruit is door de leerlingen positief ontvangen. Lees verder

NK MINITRAMPOLINE SPRINGEN

Geplaatst op 11 april 2017
 

Op donderdag 20 april 2017 vindt in sporthal De Peelhorst in Deurne de regionale voorronde van het Nederlands Kampioenschap minitrampoline springen voor scholieren plaats. Het betreft het onderdeel ‘Groepsspringen’. Het toernooi duurt van 12.00 – 15.00 uur. De toegang is gratis.

De jumpers van IVO-Deurne vormen 5 teams. Elk team bestaat uit een mix van leerlingen afkomstig van het Alfrinkcollege, het Hub van Doornecollege en het Peellandcollege.

Het NK minitrampoline springen is onderdeel van Olympic Moves, de grootste schoolsportcompetitie van Nederland, waaraan ruim 300 middelbare school deelnemen. Olympic Moves wordt ieder jaar afgesloten met The School Final in en rondom het Olympisch Stadion.


THEATERVOORSTELLING EEN MIDZOMERNACHTSDROOM

Geplaatst op 6 april 2017
 

Op vrijdag 14 april brengt de toneelgroep van het Peellandcollege het stuk 'Een Midzomernachtsdroom' op de planken. Dit jaar spelen we niet in de aula van de school, maar in het Cultuurcentrum in Deurne. Ook is er dit jaar slechts 1 uitvoering.
Kaartjes kosten 4 euro en zijn te reserveren via telefoonnummer 0493-353406.
Aanvang is 20.00 uur, de deuren gaan om 19.30 uur open.

De kaartverkoop is inmiddels gestart en gaat hard. Ben er dus snel bij!


Alle berichten weergeven