Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Cool  |  Printportaal       
Cambridge English for Schools
IVO-Deurne - Nieuws

ZOMERFESTIVAL VOOR GOEDE DOEL

Geplaatst op 13 mei 2019
 
Hub van Doornecollege organiseert op woensdag 26 juni een groots zomerfestival voor het goede doel.Tijdens dit festival zal er een survivalrun worden georganiseerd.Het zal voor de leerlingen geen gemakkelijke run zijn, maar voor zowel de deelnemers als de kijkers wel een hele leuke. Iedere klas wil graag gesponsord worden voor hun prestaties. Deze week zijn de leerlingen gestart met het zoeken naar sponsoren. Deze leerlingen nemen altijd een officiële schoolbrief mee, met uitleg over de survivalrun en mogelijke sponsoring. Op deze manier proberen we veel geld te genereren voor onze goede doelen.
Iedereen is uitgenodigd om op 26 juni onze sporters te komen aanmoedigen. Kom genieten van ons Summer Festival.U bent welkom!

DEELNAME BRUGKLASSERS AAN DODENHERDENKING

Geplaatst op 7 mei 2019
 
Loïs en Mees uit leerjaar 1 van het Peellandcollege hebben meegedaan aan de dodenherdenking in Deurne. Zij hebben op 4 mei hun gedichten voorgelezen tijdens een mooie viering in de Willibrorduskerk.
Lees verder

MEIVAKANTIE!

Geplaatst op 19 april 2019
 
De leerlingen van onze instelling hebben vrij van maandag 22 april tot en met vrijdag 3 mei 2019. Voor noodgevallen klik hier. Voor alle andere zaken staan wij u graag na de vakantie te woord.

GOUDEN SCHOOLKANTINE SCHAAL 2019

Geplaatst op 18 april 2019
 
Ook dit jaar hebben al onze deelscholen de gouden Schoolkantine Schaal mogen ontvangen van het Voedingscentrum. Om de leerlingen te stimuleren om gezonder te leven verbeteren de scholen elk jaar hun assortiment. De gouden Schoolkantine Schaal is een beloning hiervoor en laat zien dat het assortiment voor minimaal tachtig procent uit gezonde producten bestaat. De kantine van De Sprong is zelfs honderd procent gezond, al vanaf 2011. De gerechten worden vaak gemaakt van producten die de leerlingen zelf kweken in de schooltuin. 


OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 11 april 2019
 

Op woensdag 10 april jl. namen zo'n 75 leerlingen van IVO-Deurne deel aan de regiofinales van Olympic Moves. Vijftien leerlingen deden mee aan het onderdeel veldloop in Nijmegen. Anouk uit P3vb kwam dicht bij het podium met een 4e plaats in de categorie Schoolteam Meisjes. De meiden uit dit schoolteam werden gezamenlijk derde in de scholenranglijst. Zo'n 60 leerlingen gingen richting Eindhoven, waar de onderdelen zaalvoetbal en korfbal op het programma stonden. Geen van deze teams plaatste zich voor de landelijke finale op Papendal, al deed een aantal zaalvoetbalteams tot aan de laatste wedstrijd mee om de winst. Al onze leerlingen hebben zich weer op een sportieve en zeer enthousiaste manier laten zien.

Op de foto de deelnemers aan het onderdeel veldloop namens IVO-Deurne.


OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 8 april 2019
 
Op donderdag 4 april jl. namen zo'n 150 leerlingen van IVO-Deurne deel aan de regiofinales van Olympic Moves in Venlo.  Er werd gestreden in de sporten veldvoetbal, hockey, volleybal en handbal. Het was een sportieve dag, waarbij onze teams zich goed gepresenteerd hebben. De jongens van het derdejaars voetbalteam plaatsten zich zelfs voor de landelijke finale op 7 juni op Papendal. Op woensdag 10 april a.s. is er weer een ronde met regiofinales. Onze leerlingen gaan dan richting Eindhoven (zaalvoetbal en korfbal) en Nijmegen (veldloop). Heel veel succes allemaal.

Op de foto 3e-jaars IVOD-volleybalteam meisjes.


NK MINITRAMPOLINE SPRINGEN

Geplaatst op 22 maart 2019
 
Op donderdag 21 maart jl., vond in sporthal de Peelhorst de regionale voorronde van het Nederlands kampioenschap minitrampoline springen voor scholieren plaats. Het was een groot succes. 2 Teams van IVO-Deurne mogen door naar het NK, zowel op niveau 1 als op niveau 2. Dit jaar was extra speciaal omdat voor het eerst ook een leerling van De Sprong afgevaardigd was. Het was voor onze jumpers een geweldige dag. Niet alleen vanwege de goede prestaties, maar zeker ook omdat veel leerlingen onze teams kwamen supporteren.  


VEEL MUZIKAAL TALENT OP PEELLANDCOLLEGE

Geplaatst op 21 maart 2019
 
Vrijdag 15 maart was het jaarlijkse Open Muziek Podium en Eindexamenconcert, georganiseerd door muziekdocenten Lizet van Bommel en Lineke Theeuwes. Leerlingen uit alle leerjaren lieten hun muzikale talenten zien en horen. Het was een gevarieerd programma met zang, ballet, jongleren en instrumentale muziek in allerlei stijlen. De deelnemers kregen een mooi podium, mede door het enthousiasme van de presentatoren Maartje Maas en Hao-En Justin Kaag en de techniekgroep o.l.v. Mario Elbers, verantwoordelijk voor licht en geluid. Opvallend dit jaar was het hoge muzikale niveau, zowel van de eindexamenleerlingen als van de overige deelnemers. Het publiek genoot zichtbaar van al het talent, met soms staande ovaties tot gevolg. Als slotnummer werd ‘Don’t stop me now’ gezongen: gelukkig is er volgend jaar weer een OMP. Klik hier voor een sfeerimpressie
Lees verder

GASTLES OVER VERKIEZINGEN OP PEELLANDCOLLEGE

Geplaatst op 18 maart 2019
 

Vrijdag 15 maart 2019, aan de vooravond van de Provinciale Staten-verkiezingen, hebben er gastlessen over de verkiezingen plaatsgevonden op het Peellandcollege. Kandidaat John Bankers (CDA) vertelde aan leerlingen in 4 havo/vwo wat het belang van de Provincie is en wat hij moet doen om een goede campagne te voeren. De gastlessen zijn onderdeel van een praktische opdracht bij Maatschappijleer waarbij leerlingen de verkiezingen van 20 maart a.s. volgen.


AANMELDING NIEUWE BRUGKLASSERS

Geplaatst op 13 maart 2019
 

De aanmeldingsperiode bij IVO-Deurne was van maandag 11 tot en met vrijdag 15 maart 2019. 

De aanmelding is inmiddels gesloten. Heeft u vragen, neemt u dan tijdens kantooruren contact op met  het instellingssecretariaat, bereikbaar via 0493-353470.Alle berichten weergeven