Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Cool  |  Printportaal       
Cambridge English for Schools
IVO-Deurne - Nieuws

SURVIVAL OF THE FITTEST

Geplaatst op 17 juni 2019
 
Op donderdag 13 juni 2019 hebben ongeveer 160 leerlingen uit de sportklas een uitdagende excursie naar Adventure and Thrill bij Aquabest beleefd. De vijf klassen vanuit leerjaar 1 hebben gestreden op activiteiten als battle of the light (een ondergronds doolhof), bungee run en een hoogte-parcours. Voor onze twee sportklassen uit leerjaar 2 stond onder andere de tokkelbaan, base jumping, bungee battle en Jacobsladder op het programma. Allebei de groepen hebben het programma afgesloten met de waterschans. Het was een geslaagde dag, waarmee de sportklas 2018/19 werd afgesloten. Lees verder

GESLAAGD!

Geplaatst op 12 juni 2019
 

De vlag mag uit! Na een spannende tijd dan nu eindelijk de uitslag. Volop blijdschap bij onze eindexamenkandidaten nu ze het verlossende bericht mochten ontvangen. Van harte proficiat allemaal! We zijn trots op jullie!

Kijk op de pagina van de deelschool voor een overzicht van alle geslaagden. En voor diegenen die nog een herexamen voor de boeg hebben: alle succes!


TEAM SUCCESVOL OP OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 11 juni 2019
 

Op vrijdag 7 juni 2019 vonden de finales van de grootste schoolsportcompetitie van Nederland plaats. Ruim 6000 finalisten streden om het Nederlands kampioenschap voor scholen in 16 verschillende sporten!  Deze finaledag vond plaats in Arnhem en omliggende gemeenten, o.a. Papendal. Vanuit IVO-Deurne streden mee: een veldvoetbalteam, een veldloopteam en de jumpers. De veldlopers hebben het podium helaas niet kunnen halen. De voetballers verloren in de kwartfinale nipt van de latere winnaar, zij werden dus uiteindelijk (gedeeld) 5e van Nederland. Dit jaar viel bij het minitrampoline springen in de afdeling groepsspringen niveau 2 het team IVOD 2 in de prijzen. Foto prijswinnaars jumpen.

Lees verder

STUDIOBEZOEK CULTUURKLAS

Geplaatst op 24 mei 2019
 
Op donderdag 16 mei hebben de leerlingen van de cultuurklas, afdeling muziek, een bezoek gebracht aan de Trypoul opnamestudio’s in Neerkant. Na een gastvrije ontvangst van eigenaar Dirk Joosten kregen ze een uitgebreide rondleiding door het studiocomplex. Ondertussen kregen ze van alles te horen over opnametechnieken van vroeger en nu, microfoons en mengpanelen. Vooral de grote opnameruimte, waar zelfs koren en orkesten opgenomen kunnen worden, maakte veel indruk. 
Lees verder

ZOMERFESTIVAL VOOR GOEDE DOEL

Geplaatst op 13 mei 2019
 
Hub van Doornecollege organiseert op woensdag 26 juni een groots zomerfestival voor het goede doel.Tijdens dit festival zal er een survivalrun worden georganiseerd.Het zal voor de leerlingen geen gemakkelijke run zijn, maar voor zowel de deelnemers als de kijkers wel een hele leuke. Iedere klas wil graag gesponsord worden voor hun prestaties. Deze week zijn de leerlingen gestart met het zoeken naar sponsoren. Deze leerlingen nemen altijd een officiële schoolbrief mee, met uitleg over de survivalrun en mogelijke sponsoring. Op deze manier proberen we veel geld te genereren voor onze goede doelen.
Iedereen is uitgenodigd om op 26 juni onze sporters te komen aanmoedigen. Kom genieten van ons Summer Festival.U bent welkom!

DEELNAME BRUGKLASSERS AAN DODENHERDENKING

Geplaatst op 7 mei 2019
 
Loïs en Mees uit leerjaar 1 van het Peellandcollege hebben meegedaan aan de dodenherdenking in Deurne. Zij hebben op 4 mei hun gedichten voorgelezen tijdens een mooie viering in de Willibrorduskerk.
Lees verder

MEIVAKANTIE!

Geplaatst op 19 april 2019
 
De leerlingen van onze instelling hebben vrij van maandag 22 april tot en met vrijdag 3 mei 2019. Voor noodgevallen klik hier. Voor alle andere zaken staan wij u graag na de vakantie te woord.

GOUDEN SCHOOLKANTINE SCHAAL 2019

Geplaatst op 18 april 2019
 
Ook dit jaar hebben al onze deelscholen de gouden Schoolkantine Schaal mogen ontvangen van het Voedingscentrum. Om de leerlingen te stimuleren om gezonder te leven verbeteren de scholen elk jaar hun assortiment. De gouden Schoolkantine Schaal is een beloning hiervoor en laat zien dat het assortiment voor minimaal tachtig procent uit gezonde producten bestaat. De kantine van De Sprong is zelfs honderd procent gezond, al vanaf 2011. De gerechten worden vaak gemaakt van producten die de leerlingen zelf kweken in de schooltuin. 


OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 11 april 2019
 

Op woensdag 10 april jl. namen zo'n 75 leerlingen van IVO-Deurne deel aan de regiofinales van Olympic Moves. Vijftien leerlingen deden mee aan het onderdeel veldloop in Nijmegen. Anouk uit P3vb kwam dicht bij het podium met een 4e plaats in de categorie Schoolteam Meisjes. De meiden uit dit schoolteam werden gezamenlijk derde in de scholenranglijst. Zo'n 60 leerlingen gingen richting Eindhoven, waar de onderdelen zaalvoetbal en korfbal op het programma stonden. Geen van deze teams plaatste zich voor de landelijke finale op Papendal, al deed een aantal zaalvoetbalteams tot aan de laatste wedstrijd mee om de winst. Al onze leerlingen hebben zich weer op een sportieve en zeer enthousiaste manier laten zien.

Op de foto de deelnemers aan het onderdeel veldloop namens IVO-Deurne.


OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 8 april 2019
 
Op donderdag 4 april jl. namen zo'n 150 leerlingen van IVO-Deurne deel aan de regiofinales van Olympic Moves in Venlo.  Er werd gestreden in de sporten veldvoetbal, hockey, volleybal en handbal. Het was een sportieve dag, waarbij onze teams zich goed gepresenteerd hebben. De jongens van het derdejaars voetbalteam plaatsten zich zelfs voor de landelijke finale op 7 juni op Papendal. Op woensdag 10 april a.s. is er weer een ronde met regiofinales. Onze leerlingen gaan dan richting Eindhoven (zaalvoetbal en korfbal) en Nijmegen (veldloop). Heel veel succes allemaal.

Op de foto 3e-jaars IVOD-volleybalteam meisjes.


Alle berichten weergeven