Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Printportaal       
Cambridge English for Schools
IVO-Deurne - Nieuws

FIJNE ZOMERVAKANTIE!

Geplaatst op 10 juli 2018
 
De leerlingen van onze instelling hebben zomervakantie. Ook onze medewerkers genieten van hun welverdiende rust. Onze deelscholen zijn niet bereikbaar van woensdag 11 juli tot en met dinsdag 14 augustus 2018. Tijdens de zomervakantie is ook Magister voor ouders en leerlingen gesloten. Klik hier voor noodgevallen. Voor alle andere zaken staan wij u na de zomervakantie graag te woord. Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!

PROFICIAT VOOR WINNAARS HUB VAN DOORNEPRIJZEN 2018 EN TECHNIEKPRIJS

Geplaatst op 9 juli 2018
 

In 2001 is door de familie Van Doorne een fonds opgericht dat het mogelijk maakt om elk jaar een prijs uit te reiken aan leerlingen die –naast goede schoolprestaties- een bijzondere prestatie hebben geleverd; de Hub van Doorneprijs. Deze prijs is op alle vier de deelscholen van IVO-Deurne uitgereikt. Kijk ook bij nieuws op de deelschoolpagina’s voor meer informatie. Ook wordt traditiegetrouw de techniekprijs uitgereikt. De winnaar van deze prijs krijgt een speciale bronzen penning met de beeltenis van Hub van Doorne er op en de naam erin gegraveerd, als blijvend aandenken. Dit jaar ging de techniekprijs naar François Janssen, leerling op het Hub van Doornecollege.

Klik hier voor alle winnaars van de Hub van Doorneprijs 2018!


TROTS OP AL ONZE GESLAAGDEN!

Geplaatst op 2 juli 2018
 
De uitslag van het tweede tijdvak is bekend. We mogen dit jaar weer erg veel geslaagden feliciteren met hun mooie prestatie! 18 Leerlingen op onze deelscholen zijn zelfs cum laude geslaagd. Kijk op de pagina van de deelschool voor het overzicht van alle geslaagden en de percentages.
Van harte proficiat allemaal!

HUB'S SUMMER FESTIVAL ZEER GESLAAGD

Geplaatst op 2 juli 2018
 
Op woensdag 27 juni jl. vond de derde editie van Hub’s Summer Festival voor het goede doel plaats. Dit jaar gaat de opbrengst - het fantastische bedrag van € 7.238,85 - naar drie stichtingen: ‘Sports For Children’, ‘Jibb’, en ‘De Speuldries’. Het was een veelzijdig festival met een fantastische sfeer: de leerlingen verkochten allerlei leuke en lekkere spullen, elke klas rende maar liefst 30 km of ze deden 100 pushups. Daarvoor hadden de leerlingen sponsors gezocht.
Lees verder

EINDEVENEMENT LOOPBAANORIËNTATIE

Geplaatst op 1 juli 2018
 

Ruim 250 ouders kwamen donderdag 28 juni 2018 bijeen in de aula van het Alfrinkcollege tijdens het eindevenement om de resultaten te bekijken van de ontwikkeling die de leerlingen gemaakt hebben in het kader van Loopbaan Oriëntatie en Begeleiding (LOB). Samen met de 150 3e jaars leerlingen werd het een avond vol inspirerende pitches en volgde een bonte verzameling eindproducten waarin leerlingen hun eigen stage-ervaringen verbeeld hebben. Lees verder


CHEQUE 2.000 EURO VOOR GOEDE DOELEN ACTIE

Geplaatst op 28 juni 2018
 

Een grote groep leerlingen van onze instelling heeft meegeholpen bij Spel zonder Grenzen, 23 en 24 juni 2018 in Asten. Door hun deelname hebben de leerlingen invulling gegeven aan hun maatschappelijke stage én er is geld ingezameld voor de goede doelenactie op het Hub van Doornecollege (Hub’s summer festival). Er is 2.000 euro ingezameld. Ook verschillende leerlingen van het Peellandcollege hebben geholpen bij het evenement. Na afloop werd de cheque namens de leerlingen in ontvangst genomen door docente Jolien Grondhuis (zie foto).


TROTS OP KUNSTWERKEN BIJ EXPOSITIE

Geplaatst op 26 juni 2018
 

Vrijdag 22 juni 2018 is de expositie 'Jij bent de kunstenaar' in het gemeentehuis van Deurne geopend. De expositie werd geopend door wethouder Marius Biemans, die samen met de leerlingen een speciaal doek onthulde. Ook kwamen de leerlingen aan het woord. Ze vertelden opgetogen aan de aanwezigen over het proces om te komen tot een eigen kunstwerk. Ze waren zichtbaar trots op de mooie resultaten.
De aanwezigen konden vervolgens, onder het genot van een hapje, gemaakt door de leerlingen zelf, en een drankje een kijkje nemen bij de expositie. De expositie is tot 2 juli te bezoeken.

Lees verder

HUB’S SUMMER FESTIVAL

Geplaatst op 25 juni 2018
 
Het Hub van Doornecollege organiseert op 27 juni 2018 een zomerfestival voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor drie stichtingen: ‘Sports For Children’, ‘Jibb’, en ‘De Speuldries’. De gebeurtenis is op het buitenterrein van de school en begint om 15.00 en duurt tot 19.00 uur. Deze middag zijn er bij de vele kraampjes zelfgemaakte lekkernijen en leuke spulletjes te koop. Ook is er een sponsorloop. Er is live muziek en een DJ. We hopen veel ouders, familieleden en buurtgenoten te mogen verwelkomen.

EXPOSITIE DE SPRONG-KUNSTENAARS

Geplaatst op 19 juni 2018
 
De leerlingen van de schakelklas leerjaar 1 hebben onder leiding van kunstenares Karin Toma gewerkt aan het project "Jij bent de kunstenaar". Tijdens de lessen hebben de leerlingen gewerkt met verschillende materialen en technieken. Ze hebben gebruik gemaakt van zand, structuurpasta en stempels; een ontdekkingstocht op schildersdoek. De werkstukken zijn te zien tijdens de expositie in het gemeentehuis. De opening is vrijdag 22 juni a.s. om 15.00 uur. De uitnodigingen daarvoor zijn door de leerlingen zelf gemaakt. Ook verzorgen ze tijdens de opening de hapjes. De expositie is te zien tot 2 juli a.s.

EXCURSIE SPORTKLAS

Geplaatst op 18 juni 2018
 
15 juni 2018 hebben de sportklas leerlingen een excursie naar ’s-Hertogenbosch gehad. Het doel was om een uitdagende en sportieve dag te beleven. Dit is zeer geslaagd. Waar de 1e jaars klassen workshops IJshockey en Lasergamen beoefend hebben zijn de 2e jaars salto’s gaan springen in de grootste turnhal van Europa: ‘Flikflak’. De middag is afgesloten bij subtropisch zwemparadijs Sportiom.

Alle berichten weergeven