Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Cool  |  Printportaal       
Klik hier voor de schoolregels
loopbaandossier
Hub van Doornecollege - Actueel - Informatie - Groep 8

Groep 8

Beste leerling van groep 8, beste ouder(s),

Samen staan jullie dit schooljaar voor een belangrijke keuze: welk schooltype op de middelbare school past het beste? Er verandert veel: van groep 8 naar de brugklas op het voortgezet onderwijs, een wereld van verschil. Een nieuw hoofdstuk staat op het punt te beginnen. Nieuwe klasgenoten, nieuwe leraren, nieuwe vakken, een nieuwe omgeving. Wij doen er alles aan om de overgang soepel te laten verlopen.

IVO-Deurne heeft vier deelscholen: De Sprong (praktijkonderwijs en integratieklas), Hub van Doornecollege (Vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg), Alfrinkcollege (Mavo, Mavo-kansklas) en Peellandcollege (Havo, Atheneum en Gymnasium).

Elke deelschool van IVO-Deurne heeft een eigen pagina op deze website. Daar lees je meer. Alle informatie, die voor jou als groep 8-er en voor jouw ouders van belang is bij de overstap naar het voortgezet onderwijs, staat overzichtelijk bij elkaar op een speciale webpagina. Lees er alles over de informatieavonden, de kijkdag en hoe je je kunt aanmelden. Klik hier om naar de speciale pagina voor groep 8 te gaan.